Apa Yang Buat Pakatan Gelabah Pertemuan Najib Dan Trump? 

Macai Pakatan masih sangat negatif mengenai lawatan Najib ke White House. Kit Siang telah meminta lawatan itu dibatalkan manakala Guan Eng memanggil Presiden Trump sebagai dungu.
Lihat video disini: https://youtu.be/KqbCtw2OxCg

Sekarang, Cynthia Gabriel dari C4, yang menerima dana dari Soros, menulis satu ruangan di Washington Post menghentam Trump kerana menjemput Najib bertemu beliau di White House.

Bagaimanakah seorang aktivis politik pembangkang yang tidak dikenali boleh diberi peluang memberikan pandangan di siarkan di Washington Post?

Adakah dibantu oleh George Soros?

Dan kenapa orang Pakatan begitu menentang pertemuan Perdana Menteri bersama Donald Trump?

*****

Rujukan:

Cynthia Gabriel slams Trump for ‘gigantic gift to Najib’

http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2017/09/09/cynthia-gabriel-slams-trump-for-gigantic-gift-to-najib/

21 Replies to “Apa Yang Buat Pakatan Gelabah Pertemuan Najib Dan Trump? 

    1. Melayu yang masih berfikiran waras jangan terpedaya dengan politik pembangkang dinegara kita kerana ia bakal merosakkan segala perancangan yang telah diatur dan disediakan oleh pemimpin2 terdahulu tidak kira siapa.pemimpin parti kerajaan mesti bebincang sebelum segala perancangan yang hendak filakuksn mesti yang memberi manfaat pada rakyat dan negara bukan pada keluarga dan kroni semata mata.mesej dari rakyat ialah jauhkan segala bentuk korupsi untuk bangunkan negara dan berkhidmat dengan jujur dan amanah.insyallah

Leave a Reply