[Video] Luahan perasaan Kesatuan-kesatuan Cina Pulau Pinang terhadap Lim Guan Eng


https://youtu.be/RT8GtacB3dA

Pendapat peribadi dan pengalaman sebelum PRU 13, bukan boleh percaya sangat keluhan kelab atau kesatuan Cina.

Mereka bermain reverse psikologi dan menjaga kepentingan perniagaan dan ‘kegiatan’ mereka.

Dengar boleh, nak percaya entah lah.. Cuba tengok bahasa tubuh dan mata semasa dua bercakap.

Dengan orang yang bermain wayang, kita wayangkan je balik.

Dia je boleh main wayang bangsawan?

____________

EXCLUSIVE: Dato Patrick Ooi meluahkan apa yang dialami oleh Kesatuan-kesatuan cina Pulau Pinang angkara ketua menteri kesayangan mamu. Rupa rupanya ada masalah besar diantara 83 persatuan cina dan Guan Eng.

Mari kita dengar luahan,penjelasan dan pesanan Dato Patrick kepada Guan Eng.

#changepenangback
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=157845071437313&id=100016354632645

14
Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jaafar Bakar Apai
Guest

Dap tdak memrintah dgn betul ambil gerskkan atau mca memerintsh smula p pinang

Jaafar Bakar Apai
Guest

Dap tdak memrintah dgn betul ambil gerskkan atau mca memerintsh smula p pinang

Ramzy Ramz
Guest

Klu bab kaum Dia, Mmg xleh caya. Confirm sokong kaum Depa je

Rizq Addin
Guest

Kesatuan yang tak boleh dipercayai… nanti CM ajak minum “kopi” sure tetap sokong CM…!

Rauzan Adnan
Guest

cina tk blh diprcayai….wayang lbih

Shariff Ibrahim
Guest

Dengaq blh percaya jangan…

Amer Husin
Guest

Jgn percaya mulut je manis

Jasni Jaafar
Guest

Wayang opera cina tongsan jae tu..macam singapok la..macam mana susah pun mereka undi kaum mereka juga..

Mohammad Hanis Mohd Fazin
Guest

Cakap Melayu pon tak betul pon adoi nya pun.. Hhahahha…..

Ahmed Baqthiar Mat Saad
Guest

No problem… memang akan ada yg setuju and yg tak setuju… mengundi nanti ikut majoriti…. sapa dapat majoriti dia menang…