Sumbangan untuk membiayai portal ini:
Maybank:
158088200693 PayPal: [email protected]

Sumbangan untuk membiayai portal ini: Maybank: 158088200693 PayPal: [email protected]

Nenek Thailand berusia 97 tahun ditinggalkan anak perempuannya di jalan raya, ditemui berendam dalam hujan - pakdin.my

Nenek Thailand berusia 97 tahun ditinggalkan anak perempuannya di jalan raya, ditemui berendam dalam hujan - pakdin.my

Seorang nenek berusia 97 tahun ditinggalkan di tengah jalan dalam hujan oleh anak perempuannya sendiri di wilayah Ranong di selatan Thailand. Wanita tua itu berjaya merangkak ke kawasan berumput di tepi jalan, di mana dia akhirnya ditemui hari ini oleh cucu-cucunya. Jalan itu berada di tengah-tengah kawasan perumahan.

Rakaman kamera keselamatan di kawasan itu menunjukkan kenderaan yang mencurigakan menurunkannya pada hari kejadian. Seorang wanita dilihat bertanyakan tentang keberadaan nenek berusia 97 tahun itu di kawasan itu sebelum meninggalkannya di situ.

Anak-anak wanita warga emas itu, yang membantunya ketika ditemui, meluahkan rasa marah mereka terhadap anak perempuannya kerana meninggalkannya. Menurut mereka, nenek itu, yang tinggal bersama mereka selama lebih setahun, dibawa ke wilayah Phang Nga oleh anak perempuannya, yang kemudian memulangkannya, meninggalkannya kira-kira 50 meter dari rumahnya.

Selain itu, badan nenek itu mempunyai kesan lebam menandakan dia telah didera. Apabila ditanya tentang mereka, dia berkata dia telah didera oleh anak perempuannya. Salah seorang cucu membawa wanita tua itu ke hospital, di mana dia disahkan mengalami demam ringan akibat hujan.

VIDEO berkaitan:

Nenek itu mempunyai enam orang anak termasuk bapa kepada salah seorang cucu yang telah meninggal dunia. Dua anak lelaki dan seorang anak perempuan yang lebih muda, yang dilaporkan kaya, tinggal di wilayah yang berbeza, tetapi mereka tidak terlibat dalam penjagaannya. Seorang lagi anak lelaki, yang tinggal bersendirian dalam keadaan yang agak miskin, berusaha untuk menjaga neneknya.

BACA juga:

Berkaitan

Mesti baca