33.9 C
Kuala Lumpur
Monday, September 28, 2020

5% & 8%.

Bagi mengelakkan menjadi malu dan menghalalkan cara, EXCO KERA-jaan campuran 3 Dajal telah menetapkan BIR ARAK boleh di jual tanpa lesen berdasarkan kpd peratusan alkohol di dalam BIR ARAK. Nak dikatakan 3 Dajal ini bengong , mmg mereka bengong sejak dr dlm perot ibu mereka, jadi tidak hairanlah mereka melakukan tindakan dan perbuatan yg sesuai dgn sifat bengong mereka itu kerana mahu ‘membersihkan’ dan ‘mensucikan’ calon mereka di Hulu Selangor yg bertanding di bawah PKR.

Di bawah adalah salah satu kemungkinan besar poster kecil bagi kempen PRK P94 puak 3 Dajal. Mudahlah sedikit kerja-kerja Tim Siber-Truper Dajal utk mmbuat olahan dan telahan di internet bg maksud yg sama dan selepas mereka menikmati ‘air kencing’ syaitan utk menambah stim mereka berkarya dan setelah itu melakukan seks bebas yakni zina.

Ingatlah setiap sokongan dan undi kpd PKR merupakan saham kemusnahan dan penghapusan nilai-nilai murni dan akhlak yg mulia utk menjadi seorang manusia insani!

 

Berita Berkaitan

Pesan Pada PAS Jangan Khianati UMNO – Zahid Hamidi

Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi meminta PAS selaku rakan sekutu utama di...

“Deklarasi Anwar dan Kenyataan Zahid Jadi Peringatan Buat PPBM”

Deklarasi Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menubuhkan kerajaan baru merupakan satu peringatan kepada Kerajaan...

Komen

..

[Video] GRS sebulat suara namakan Hajiji sebagai calon Ketua Menteri

GRS sebulat suara namakan Hajiji sebagai calon Ketua Menteri Kota Kinabalu – Gerakan Rakyat Sabah (GRS) telah bersetuju dengan sebulat suara untuk mencalonkan Datuk Hajiji...

#PRNSabah: Perjanjian Malaysia MA63 mendapat perhatian penuh Najib Razak

Perjanjian Malaysia MA63 hanya mendapat perhatian penuh kerajaan BN dahulu semasa saya PM. Di zaman sebelum itu, Tun Mahathir akan penjarakan sesiapa yang membangkitkan isu...

Arkib / Carian

993PeminatSuka
4,100PengikutMengikut
3,347PengikutMengikut
11,000PelangganLanggan