Utama POLITIK WIKILEAKS: SIAPAKAH JOHN PANG YANG DIKAITKAN DENGAN GEORGE SOROS

WIKILEAKS: SIAPAKAH JOHN PANG YANG DIKAITKAN DENGAN GEORGE SOROS

Siapakah John Pang, orang yang bekerja di bawah George Soros di mana kedua-duanya mempergunakan pengaruh Soros yang agak besar ‘untuk melobi Kerajaan Amerika Syarikat untuk menumbangkan Najib.

John Pang juga orang yang termakan maklumat palsu Raja Petra Kamaruddin (RPK) bagi mendorong RPK membuat SD palsu terhadap Rosmah.

Seperti yang diakui oleh Ambiga dan Maria Chin, Soros juga secara langsung membiayai BERSIH melalui Open Society Foundation beliau.

Soros juga memiliki 29% daripada MalaysiaKini melalui makmal pembangunan medianya.

Soros membiayai 100% dana kepada Human Rights Watch yang selalu mencari kesalahan Malaysia.

Beberapa tahun yang lalu, Mahathir menuduh Soros melalui agenda Yahudi untuk melaksanakan perubahan rejim di Malaysia supaya ia boleh berada di bawah kawalan Soros. Tetapi Mahathir kini sudah lupa atau tidak peduli asalkan matlamat menaikkan Boboi tercapai.

Soros bekerja rapat dengan CIA secara terang-terangan, NED digunakan untuk melaksanakan perubahan rejim di seluruh dunia. NED diharamkan di Rusia dan China.

John Pang juga terlibat secara langsung dalam lembaga Open Society Foundation milik Soros’: https://www.opensocietyfoundations.org/people/john-pang

Maklumat lanjut boleh di baca disini:
http://www.malaysia-today.net/john-pang-finally-his-link-to-soros-revealed/

BERSIH Tidak Terima Dana Dari NED Tapi Dari NDI, Apa Bezanya?

Exit mobile version