Apa jadah tengok gerak bibir, jubor kau pun dia (Anwar) dah tala kata Umi Hafilda

Apa jadah dia nak tengok gerak bibir kau..jubo kau pun dia dah tala. Udah udah lah min oii. Drama king kau sampai bila..bawak bertobat lah.

Sian arwah mak n abah tak tenang di sana..cukup lah kau dah buat mereka terseksa..kau nak aku heret kau ke penjara ke mcm aku buat kat nuar aljuburin..aku tak takut sapa min aku takut allah je.

Sampai bila kau nak tipu rakyat MUNAFIK..

Allah dah bagi bala atas kepala pun tak insaf lagi..video memburit satu dunia dah tengok pun kau tak de rasa malu sebesar kuman pun..apa kau nak jadi..umur dah 55 tahun. menjubo lagi dgn budak kecik 26 tahun pangkat anak…kau ni abang tak berguna sebesar kuman pun buat malu keturunan jer…

Dajal..apa saja yg keluar dari mulut kau mengambar kan dari diri kau sendiri.

Jangan sebut munafik lah. Sebab kau lah BAPAK SEGALA MUNAFIK..dah 20 tahun kau hidup dlm dosa yg paling keji tak tobat tobat sampai mak dah pergi pun..kau sebut cermin kau lah kena cermin diri..hidup penuh dgn hipokrasi..sedang kan di belakang tabir lagi keji dari pondan pondan lorong..puii.

Buat malu bangsa malu keturunan.. kalau di iran kau ni dah di hukum mati.. kat msia je kau still loyar buruk guna kan org tua tu untuk pertahankan diri.

Dulu apa kau tak maki org tua tu. Sekesat kesat bahasa.. padan org tua ni pun tak sedar sedar tak pernah belajar dari kesilapan memilih org.. tak pernah ambik iktibar.

Bila dah melingkup salah kan pulak setan setan yg di lantik.. padahal dia yg pilih n tak nak dengar pandangan n nasihat org.. tolak mentah mentah bila dah terkepit n tergadah baru cari aku konon mintak maaf kata oh sorry i was blind before.

Tak kan buta berkali kali kot.. dengar lah pandangan org.. jgn dahului pakar forensik or polis. Siang siang dah defend.. mana leh gitu.

Dok dah ludah jilat balik..rakyat penat lah jadi mangsa percaturan politik yg mcm haramjadah berpuluh tahun.. not worth it..

Facebook Umi Hafilda

http://pakdin.my/tag/bersemburit

1 komen

Comments are closed.