Apa Kata Mantan PM DS Najib Mengenai Kes Altantuya

Selama ini bermacam fitnah saya hadapi. Tapi semua itu tidak melemahkan semangat saya, termasuk mereka yang menuduh saya mengarahkan Altantuya dibunuh.

Bila saya cabar mereka bawa pulang Sirul ke Malaysia untuk pendakwaan. mereka kata sudah mohon kepada Australia.

Hari ini Australia menafikan penipuan Dr Mahathir bahawa kerajaan Malaysia pernah memohon untuk ekstradisi seperti yang disahkan Dr Mahathir.

Mereka boleh tipu rakyat. Tapi mereka tidak boleh menipu kebenaran.

Datuk Seri Najib Razak

……………
https://pakdin.my/tag/altantuya

149 KOMEN

  1. Weeeii macai tua rakyat dah tak layan cerita perempuan Mongol tu kita tengah bergumbira meraikan kemenangan calon PH sg Kandis dan beberapa hari lagi rakyat nak sambut merdeka dan kau kena ingat cai kemerdekaan kali ne cukup bermakna buat rakyat sebab kita sudah bebas dri cengkaman sinajib perompak penipu tu,negara ini kita punya.

  2. Siapa yg ada kepentingan sekiranya Altantuya dibunuh? Siapa yg cemburu sekiranya benar memang perhubungan 2 hala itu wujud? Siapa yg arahkan padam data kemasukan Altantuya ke dlm negara ini? Siapa yg lulus pengambilan keluar C4 dari depo bahan letupan KEMENTAH? Semuanya ini akan terungkai sekiranya semua yg terlibat disoalsiasat semula. MOTIF pembunuhan?

  3. Siapa yg ada kepentingan sekiranya Altantuya dibunuh? Siapa yg cemburu sekiranya benar memang perhubungan 2 hala itu wujud? Siapa yg arahkan padam data kemasukan Altantuya ke dlm negara ini? Siapa yg lulus pengambilan keluar C4 dari depo bahan letupan KEMENTAH? Semuanya ini akan terungkai sekiranya semua yg terlibat disoalsiasat semula. MOTIF pembunuhan?