[Video] Apa punca kekecohan di kuil dan Kebodohan Penyokong PH?

Kekecohan di kuil Seafield adalah kerana konflik dalaman, konflik dengan pemaju dan PALING UTAMA kegagalan kerajaan negeri Selangor melaksanakan tanggungjawab mereka.

Jika kerajaan negeri melaksanakan tanggungjawab mereka mengikut keputusan Mahkamah dan cuba menjadi orang tengah menyelesaikan sebarang persoalan timbul tentulah tidak timbul adegan samseng dan keganasan.

Ini tidak, kerajaan negeri lepas tangan sehingga rakyat terpaksa mengambil tindakan sendiri melaksanakan keputusan mahkamah. Lebih baik bagi kera dan lutung saja jadi kerajaan.

Yang buat kenyataan berunsur hasutan agama dan kaum ialah Exco Kerajaan Negeri Selangor. Yang salahkan Polis ialah Menteri Di Jabatan Perdana Menteri.

Tiba-tiba pentaksub PH menyatakan ini semua salah UMNO, Pas dan orang Melayu yang tidak sokong mereka.

Masalah di kuil Seafield kita tahu punca. Namun kebodohan penyokong PH masih misteri. Guna akal sikit boleh tak? Sikit saja tak banyak.

LIHAT video:
https://youtu.be/mTcPFwkbgHc

Ab Jalil Backer

http://pakdin.my/tag/kuil-seafield

6 KOMEN

  1. Comments

    comments

  2. Br tahu ke penyokong2 ph ni bodoh. Semua menteri2 ph tu yg paling bodoh dlm dunia. Munafik anjing kurap lidah biawak. Itu lah mereka racist. Maka turunlah beramai2 anak muda dan org felda 8 hb bersama bn, pas dan ngo2 melayu

Comments are closed.