Loading...
Home / :: BLOG :: / Apa Yang Buat Pakatan Gelabah Pertemuan Najib Dan Trump? 

Apa Yang Buat Pakatan Gelabah Pertemuan Najib Dan Trump? 

Macai Pakatan masih sangat negatif mengenai lawatan Najib ke White House. Kit Siang telah meminta lawatan itu dibatalkan manakala Guan Eng memanggil Presiden Trump sebagai dungu.
Lihat video disini: https://youtu.be/KqbCtw2OxCg

Sekarang, Cynthia Gabriel dari C4, yang menerima dana dari Soros, menulis satu ruangan di Washington Post menghentam Trump kerana menjemput Najib bertemu beliau di White House.

Bagaimanakah seorang aktivis politik pembangkang yang tidak dikenali boleh diberi peluang memberikan pandangan di siarkan di Washington Post?

Adakah dibantu oleh George Soros?

Dan kenapa orang Pakatan begitu menentang pertemuan Perdana Menteri bersama Donald Trump?

Loading...

*****

Rujukan:

Cynthia Gabriel slams Trump for ‘gigantic gift to Najib’

Cynthia Gabriel slams Trump for ‘gigantic gift to Najib’

(Visited 34 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Terkini

Dari Facebook Najib Razak

Menteri rejim PH keliru dengan keputusan mesyuarat kabinet mengenai pembatalan kontraktor projek ECRL

21 comments

  1. Amran Sali

    Mintak nyawa??? Main candy crush ker???

  2. Jack

    Tak Lama Lagi Pungkoq Pun Tergadai…
    ???

  3. Rosli Hashim

    Najib naik serah diri pada FBI Dan DOJ sebab Pakatun suruh FBI Dan DOJ tangkap jadi srbelum tangkap serah diri dapat hukuman ringan he!!!!!!

  4. Ku Rassiz Sowwat

    Akai ada ka..??? Org lain komen, ko pun nk komen…

  5. Shahrul Nizam

    Tk terima undangan kompom ckp DSN takut..terima undangan dah spin ke lain..betul lah yg di kata..pmbgkang mlysia adalah yg paling haprak

  6. Salihin Salleh

    Nyawa Allah bagi, bukan kat US. Bengong

  7. Muhammad Aurengzeeb

    Betul la bro…serba serbi x kena mcm gampang jer

  8. Mohd Said Halimi

    Buka saja haprak bro tapi jugs bangsat.pemikiran pembangkang dimalaysia pemikiranya sangat terkebelakang semua benda nak dipolitikkan untuk menipu dan mengelirukan rakyat tanpa mengira keburukan yang bakal terjadi kemudian hari.pembangkang malaydia adalah pembangkang yang tidak bertanggung jawab pada negara.

  9. Shahrul Nizam

    Kan aku dah ckp..terima undangan..spin ke lain plak..dah mintak nyawa plak dahhh..ariffin dom..awak la yg buat klakar..a.k.a badutt..??????

  10. Rashid Ahmad

    Diorang cerita DSN nak kena tangkap bro. Rupa rupanya dijemput pulak. Apa tak gelabah

  11. Mohd Said Halimi

    Melayu yang masih berfikiran waras jangan terpedaya dengan politik pembangkang dinegara kita kerana ia bakal merosakkan segala perancangan yang telah diatur dan disediakan oleh pemimpin2 terdahulu tidak kira siapa.pemimpin parti kerajaan mesti bebincang sebelum segala perancangan yang hendak filakuksn mesti yang memberi manfaat pada rakyat dan negara bukan pada keluarga dan kroni semata mata.mesej dari rakyat ialah jauhkan segala bentuk korupsi untuk bangunkan negara dan berkhidmat dengan jujur dan amanah.insyallah

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...