26.7 C
Kuala Lumpur
Thursday, October 29, 2020

Benarkah lelaki sukakan wanita berbadan ‘chubby’ ???

Ramai di kalangan wanita sanggup berhabis semata-mata untuk mengekalkan bendtuk badan yang menarik. Mereka sangat takut jika mengalami pertambahan berat badan dan berisi. Nanti takut susah mendapat pasangan hidup atau teman lelaki. 

Siapa kata wanita berisi lebih sukar untuk mendapat teman lelaki untuk dijadikan pasangan hidup. Sebenarnya ramai wanita yang cantik dan kurus masih single berbanding dengan wanita yang berisi. Kenapa lelaki sukakan wanita yang berisi?

Selain kecantikan tahap keyakinan diri seseorang wanita itu sangat
penting walau mempunyai badan yang berisi. Lagipun masih ramai lelaki yang cenderong untuk memiliki wanita yang berisi. Berikut adalah sebabkenapa lelaki lebih suka wanita yang berisi.

CERIA

Littlewoods.com dalam kajiannya telah membuktikan bahawa wanita yang berisi dilihat lebih ceria dan peramah. Sebanyak 74% daripada 2000 responden wanita yang
berbadan sedap atau berisi mengaku mereka cukup bahagia dengan bentuk badan mereka.


KEYAKINAN DIRI

Wanita yang berisi mempunyai sikap yang positif yang membantu mereka untuk berada pada tahap keyakinan diri yang tinggi.

Jika kena pada gayanya, wanita berisi ini kelihatan lebih menarik
berbanding dengan mereka yang bertubuh langsing.

Cara mereka bergaul, berkomunikasi, pandangan mata dan tutur kata yang teratur pastinya membuatkan ramai lelaki senang dengan mereka.

PENAMPILAN YANG MUDAH

Oleh kerana mereka mempunyai tahap keyakinan diri yang tinggi, tidak menjadi masalah kepada mereka dalam soal penampilan diri.


SENTIASA NAMPAK MENARIK

Wanita berisi sentiasa nampak menarik. Tambahan jika mereka pandaimengenakan pakaian yang bersesuaian. Lebih-lebih lagi jika mereka mempunyai bentuk perut yang seimbang dengan badan mereka.

TEMAN MAKAN YANG BAGUS

Bab makan mereka biasanya tidak memilih dan cukup berselera. Tambahan jika mereka sedang bercinta, aktivtii makan di luar adalah salah sebuah aktiviti yang disukai. Kepada lelaki yang mempunyai teman wanita yang
berisi, mereka tahu bagaimana cara untuk menggembirakan pasangannya.

LELAKI GERAM


Percaya atau tidak, ramai lelaki yang lebih gemar wanita yang berisi
kerana kerana sangat geram dengan bentuk fizikal mereka ini. Kita juga sering dengar istilah banyak air yang diberikan kepada wanita berisi. Samada benar atau tidak, hanya pasangan mereka sahaja yang mengetahui.

Apapun berisi atau tidak, asalkan semuanya tahu memainkan peranan masing-masing dalam memikat pasangan masing-masing. Tidak semua yang dinyatakan ini adalah 100% betul. Berkemungkinan ianya sama adalah kebetulan semata-mata.

Sumber: Aliff Channel

Berita Berkaitan

Awie ‘budak ajaib’ wira Kuala Besut

BESUT  ― Meskipun hanyalah orang biasa, namun nama Mohamad Najmi Daud kini menjadi popular...

4 pengadil dilayang ‘kad merah’

Tiada ihsan ke atas pengadil yang gagal melaksanakan tugas dengan baik selepas empat pengadil...

Mcphee mahu tebus kekecewaan di Aragon

Pelumba Petronas Sprinta Racing John McPhee menyasarkan kedudukan podium pada dua perlumbaan berturut-turut iaitu...

[Video] Jaring gol tunggal perlawanan, Luqman syukur bantu KV Kortrijk menang

Pemain muda bola sepak negara Luqman Hakim Shamsudin bersyukur selepas berjaya menjaringkan gol tunggal...

Komen

..

Keputusan MKT UMNO semalam termasuk juga salah satu cadangan saya – Najib

Sebagai salah seorang Ahli Parlimen UMNO, saya bawa tiga cadangan dalam meeting semalam kerana itulah tujuan kami bertemu. Ia adalah untuk berbincang dan menentukan hala...
993PeminatSuka
4,664PengikutMengikut
3,359PengikutMengikut
13,700PelangganLanggan