25.4 C
Kuala Lumpur
Monday, January 25, 2021

Bendera BN Di Bakar Di Seksyen 7, Shah Alam

Ketua Cawangan MIC Nilam Sari Shah Alam, N. Devendran (kiri) dan Ketua Cawangan MIC Bukit Midlands Shah Alam, K. Chandran (kanan) menunjukkan salinan laporan polis yang dibuat berhubung kejadian di mana lebih 500 helai bendera Barisan Nasional (BN) didapati terbakar di kawasan lapang di bawah Blok 54, Flat Nilam Sari di Seksyen 7 di sini hari ini. Dalam kejadian kira-kira pukul 5 pagi itu, dua buah motosikal milik penduduk dan beberapa keping poster turut terbakar serta didapati paip saliran di bangunan berkenaan pecah dan bocor.

 

Ketua Cawangan MIC Nilam Sari Shah Alam, N. Devendran melihat lebih 500 helai bendera Barisan Nasional (BN) yang terbakar di kawasan lapang di bawah Blok 54, Flat Nilam Sari di Seksyen 7 di sini hari ini. Dalam kejadian kira-kira pukul 5 pagi itu, dua buah motosikal milik penduduk dan beberapa keping poster turut terbakar serta didapati paip saliran di bangunan berkenaan pecah dan bocor.

 

Lebih 500 helai bendera Barisan Nasional (BN) terbakar di kawasan lapang di bawah Blok 54, Flat Nilam Sari di Seksyen 7 di sini hari ini. Dalam kejadian kira-kira pukul 5 pagi itu, dua buah motosikal milik penduduk dan beberapa keping poster turut terbakar serta didapati paip saliran di bangunan berkenaan pecah dan bocor.

Berita Berkaitan

Komen

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.