Home / :: BLOG :: / Bila saya tulis di FB, ada yang panggil saya bawa ke Parlimen – Najib

Bila saya tulis di FB, ada yang panggil saya bawa ke Parlimen – Najib

Bila saya bawa ke Parlimen, ramai menteri dan timbalan menteri hilang.

Lain kali saya tulis di FB, sudah.

Mungkin kebanyakan menteri ada temujanji lunch awal. Mungkin juga ada satu dua yang terpaksa rehat tengah hari kerana tidak dapat tidur malam.

Facebook Najib Razak

LIHAT video:
https://youtu.be/GEab4Wj1k0s

————————–

https://facebook.com/photo.php?fbid=10205303450182561&set=a.1221777281362&type=3&theater

(Visited 8 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

12 comments

  1. Halim M Sham

    Bawak pd rosmah jer jibb….telinga dia nmpk mcm besor jer….

  2. Kuzaini Adam

    Bercakap berdegar2 diparlimen Masa tun Dan menteri2 sibuk urusan kerajaan…klu Ada tun kecut telor mcm tikus mondok…nak tegak kepala tgk tun pun Dan terkencing dlm seluar..

  3. Rosli Hashim

    Semua hilang telok bila Najib bersuara diParliment mereka takut terkencing dlm seluar dan nampak telok hilang

  4. Marun LJ Zami Husin

    Menteri dan Tim. Menteri memang logik la menghilangkan diri, sebab bukan level DSN,,
    Madey pon x berani datang, apatah lagi menteri bongok

  5. Noni Azmira

    Pembangkang xada urusan kerajaan doh.tun Ada urusan rasmi tu yg xdpt hadir.najib ambil kesempatan berckp sembang

  6. Oyah Aisy

    Tdk mahu ku ucap d parlimen lg..
    Baik ku tulis d fb sj..
    Wahai mnteri ph..
    Bg ku kau bknlh lwn ku..
    Yg tggl hny bngku kosong..
    Tragedy Oktober..

  7. Aija Wahab

    Haha…. anjing2 KERA jaan PH camtu lah perangainya… menyalak jer kuat… sekali kena sergah… cabut..lari ekoq terselit celah kangkang..haha..