27 C
Kuala Lumpur
Tuesday, January 19, 2021

Bongkarlah Saudara Anwar, kata Hadi [Video]

Presiden PAS Abdul Hadi Awang menegaskan pihaknya bersedia dengan sebarang pendedahan Presiden PKR, Anwar Ibrahim yang mahu membongkar pembohongan PAS di masa akan datang.

“Saudara Anwar kata mahu mendedahkan rahsia pembohongan PAS kepada umum.

“Saya jawab, biar dia dedah dululah, baru boleh jawab. Dia tak dedah kita tak boleh nak jawab,” jelasnya dalam satu kenyataan di Facebook yang turut memuat naik video beliau ditemuramah media.

Terdahulu Malaysiakini melaporkan Anwar memberi gambaran bahawa beliau akan terus membongkar “penipuan” yang dilakukan pemimpin PAS selepas isu pembayaran wang RM1.4 juta kepada pengarang Sarawak Report, Clare Rewcastle Brown baru-baru ini.

Bagaimanapun, katanya, perkara itu akan dibuat secara perlahan-lahan.

“Tunggu masa, saya bongkar cerita sikit-sikit, koho-koho (perlahan-lahan). Tak boleh deras (cepat) semua sekali.

“Jadi saya terangkan masalah kes ini dulu,” katanya ketika berceramah pada program Bicara Perdana di Tanah Merah, baru-baru ini.

Sementara itu, Abdul Hadi menjelaskan beliai terbuka untuk mengetahui kelemahan PAS.
“Kita bersedia, memang kita nak tahu apa kita punya kelemahan, kita terbuka,” katanya.

LIHAT video: https://youtu.be/QRrWDh81aqE

Berita Berkaitan

Komen

  1. xabis2 si peliwat ni..ade je yg nk d fitnahkn..speliwat ni dia ingat diri dia tu baik laaaaa.sesangat..speliwat ni xrase malu ke diri dia..dh lah kesalahan meliwat..ade ati pulak nk cite dlm kain orang…sendiri punya konyak xsade..pooooraaaaaah lah..

  2. Kalau dsai seorang peliwat..apa sebab saiful bukhari tarik saman ke atas dsai…bila kerajaan dsn memerintah nak saman dsai atas sebab kesalahan meliwat…cuba kita imbas balik pengakuan saiful bukhari kes liwat di mekah katanya…cuba tengok gambar pengakuan saiful di mekah..dan tengok jemaah yg berada dekat saiful bukhari ada sesuatu yg tak kena….ALLAH MERANCANG,MANUSIA JUGA MERANCANG TAPI PERANCANGAN ALLAH ADA SEGALA NYA..HANYA ALLAH LEBIH MENGETAHUI….

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.