Home / :: BLOG :: / Bursa Malaysia jatuh, sentimen pelabur terus lemah

Bursa Malaysia jatuh, sentimen pelabur terus lemah

#MalaysiaBaharu
? ? ? ?

Bursa Malaysia mengalami kerugian dari semalam dan seterusnya terpaksa membuka pasaran yang lebih rendah memandangkan sentimen pelabur masih lemah.

Pada 9.06 pagi, penanda aras FTSE Bursa Malaysia KLCI (FBM KLCI) adalah 4.37 mata pada 1,778.97 dari penutupan 1,783.34 pada hari Isnin.

……..
http://pakdin.my/tag/bursa-malaysia

(Visited 19 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Terkini

Loading...

Kenapa Azmin tak bawa Isteri berkempen #PRKDUNSemenyih?

Dari Facebook Najib Razak

14 comments

  1. Wak Nazri

    Duit x laku kata kaldai dulu skrg kaldai senyap je dah jd gila ke bodoh sekarang!

  2. Arshad Awang

    Bagus lagi cepat bank rap lagi bagus dulu kata rm tak laku di luar negara sekarang terima lah akibat tangan kotor g pangkah lauhaba tu impian anak muda malaysia baru astro awani tak war war kan rm jatuh pasaran saham jatuh kelapa sawit jatuh

  3. Zahar Sharif

    Kenaikan dollar Amerika banding dgn semua matawang, bukan sahaja Ringgit membuatkan pelabur menukar pelaburan mereka, US makin menggila menyerang currency lain, Lira Turkiye paling tertekan

  4. Zahar Sharif

    Kenaikan dollar Amerika banding dgn semua matawang, bukan sahaja Ringgit membuatkan pelabur menukar pelaburan mereka, US makin menggila menyerang currency lain, Lira Turkiye paling tertekan

  5. Yazit Darus

    Lepaih ni duit malaysia jadi duit jepun gambak pokok pisang, tak buleh beli apa pun

  6. Yazit Darus

    Lepaih ni duit malaysia jadi duit jepun gambak pokok pisang, tak buleh beli apa pun

  7. Nur Hayantie

    Bskl pun dah bau hancingggg…. atok kencing tak cceiboooo….tu yg saham pun hancing…

  8. Nur Hayantie

    Bskl pun dah bau hancingggg…. atok kencing tak cceiboooo….tu yg saham pun hancing…

  9. Yazit Darus

    Kalau duit jatuh, saham jatuh, pelabur akan tinggalkan malaysia, bermakna ekonomi Malaysia akan meredum, bermakna business banyak yang akan ditutup, maka akan banyak lah orang malaysia kena buang kerja. Ada aku kesah

  10. Yazit Darus

    Kalau duit jatuh, saham jatuh, pelabur akan tinggalkan malaysia, bermakna ekonomi Malaysia akan meredum, bermakna business banyak yang akan ditutup, maka akan banyak lah orang malaysia kena buang kerja. Ada aku kesah

  11. Nur Hayantie

    Kita akan tetap mcm ni.. bkuli siang malam.. apa kita tau kalau atok mengencengggg je keje nye

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...