30.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, January 19, 2021

CAP BUNGA BERANTAKAN SESAMA SENDIRI, MUHYIDIN BERCUTI KELUAR NEGARA – MACAI NAIK ANGIN

Muhyiddin dibuat partinya marah dengan menghabiskan RM2juta pergi bercuti apabila dia sepatutnya menjadi tempat untuk menyelesaikan keadaan huru-hara partinya. Tetapi dia tidak peduli.

Belum pun setahun penubuhan Parti Cap Bunga, sudah mula berantakan dan Muhyiddin tidak cuba menyelesaikan kemelut sebaliknya pergi bercuti bersama keluarga. Pemimpin dan ahli Parti Cap Bunga mula bercakap mengenai skandal Muhyiddin bersama isteri orang.

Mengikut laporan agensi perusikan Singapura, Pakatan Pembangkang hanya mampu mendapat 70 kerusi Parlimen pada pilihabraya umum akan datang sekiranya mereka tidak dapat menyelesaikan kemelut dalaman mereka. Pajatan Pembangkang memerlukan sekurang-kurangnya 75 kerusi untuk menafikan majorit dua per tiga Barisan Nasional. Perisik Singapura yakin ini akan berlaku berdasarkan situasi semasa Pakatan Pembangkang.

Sebenarnya Muhyiddin sudah tidak ambil peduli dengan Parti Cap Bunga sebab dia tahu perbincangan Mahathir dan Lim Kit Siang tidak termasuk beliau dalam menentukan siapa menjadi Perdana Menteri dan Timbalan. Muhyiddin tahu Parti Cap bunga tidak mampu mencapai kejayaan pada pilihanraya umum akan datang dan sekiranya berjaya sekalipun beliau tidak mendapat apa-apa. Petancangan masa depan Paryi Cap Bunga tidak melibatkan Muhyiddin.

Baca seterusnya dan lihat gambar percutian RM2juta Muhyiddin disini

http://www.malaysia-today.net/muhyiddins-rm2-million-holiday/

[contentcards url=”http://www.malaysia-today.net/muhyiddins-rm2-million-holiday/” target=”_blank”]

Video disini:

https://www.facebook.com/mynationnewsmalaysia/videos/1838853556330541/

[contentcards url=”https://www.facebook.com/mynationnewsmalaysia/videos/1838853556330541/” target=”_blank”]

20170107-percutian-2juta-muhyiddin-rakyat

Berita Berkaitan

Komen

  1. Admin … punya lah nak kelentong rakyat .. nak spin beriya iya .. PM masa Kelantan n Trengganu banjir bercuti admin tak sibuk … katanya pakai jet gomen lagi .. pas tu bila orang dah tahu nuat pulak satu ruling tak boleh “disclose to d public” mane destinasi jet untuk mase akan datang … ???admin … €£¥%# jgn tunjuk sangat …

  2. Yg ni tak best…yg paling best admin page 24jam duk jaja cerita “KEKAYAAN” anak2 Tun M tapi atlast KSU yg kene cekup dgn SPRM…ingatkan anak2 Tun M yg kene cekup…ni dah tukar modal cerita pasal TSMY pulak…kahkahkahkah…

  3. Yg ni tak best…yg paling best admin page 24jam duk jaja cerita “KEKAYAAN” anak2 Tun M tapi atlast KSU yg kene cekup dgn SPRM…ingatkan anak2 Tun M yg kene cekup…ni dah tukar modal cerita pasal TSMY pulak…kahkahkahkah…

  4. Yg ni tak best…yg paling best admin page 24jam duk jaja cerita “KEKAYAAN” anak2 Tun M tapi atlast KSU yg kene cekup dgn SPRM…ingatkan anak2 Tun M yg kene cekup…ni dah tukar modal cerita pasal TSMY pulak…kahkahkahkah…

  5. Yg ni tak best…yg paling best admin page 24jam duk jaja cerita “KEKAYAAN” anak2 Tun M tapi atlast KSU yg kene cekup dgn SPRM…ingatkan anak2 Tun M yg kene cekup…ni dah tukar modal cerita pasal TSMY pulak…kahkahkahkah…

  6. Emmmm…..korang ni semua kena main dgn org politik jer, baik cap bunga raya, PAKATUN, UMTENOK. Dia org masuk politik penuhkan poket, dpt habuan bedal la enjoy. Kita yg bwh2 ni la berbalah bergaduh smp tak sudah. Har..har..har… (mari ketawa bersama2)

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.