26.8 C
Kuala Lumpur
Sunday, January 17, 2021

GAGASAN 1 MALAYSIA LEBIH POPULAR DARI JENAMA BARANGAN TERKENAL-PM DS NAJIB RAZAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Semalam 21 April 2010 jam hampir 12.00 malam, Perdana Menteri Malaysia DS Najib Razak telah melawat semua sub-centre Barisan Nasional untuk PRK Hulu Selangor.
Semasa di Sub-centre yang terakhir di Pejabat DUN Hulu Bernam, DS telah disambut oleh  ADUN Hulu Bernam merangkap Ketua Bahagian Dato Idris Bakar dan jentera BN serta rakyat tempatan yang tidak mahu melepaskan peluang untuk bertemu dengan DS Najib sendiri.
Dalam ucapan beliau di hadapan media dan hadirin, sempat juga beliau berseloroh dengan menyatakan yang  buat masa ini “Gagasan 1 Malaysia” yang beliau telah ilhamkan lebih popular dari jenama terkenal seperti Coca-Cola, KFC dan McDonald.
Ini kerana beliau yakin yang semua rakyat dapat menerima  ” Gagasan1 Malaysia” .
Selepas beliau tamat berucap, wakil dari Parti Makkal Sakhti Hulu selangor juga tidak mahu melepaskan peluang untuk menyampaikan cenderahati kepada PM DS Najib.
Walaupun jam telah hampir 1 pagi, para penyokong masih tidak mahu berganjak menunggu PM DS Najib sehingga beliau pulang…..
Artikel sebelum ini5% & 8%.
Artikel seterusnyaKEPIMPINAN 3 DAJAL #1

Berita Berkaitan

Komen

  1. sudah tentu niat yang baik akan dibalas dengan yang baik. gagasan 1 malaysia akan berjaya dengan gemilangnya, kiranya kita semua sama-sama berganding bahu tanpa mengira agama dan bangsa…. bersatu membawa berkat, apatah lagi yang akan memberi manfaat buat kita semua….. taat selagi ia tidak melanggar syariat….semoga hasrat tercapai…

  2. kalau niat yang baik, insyaallah baik juga yang dapat… Gagasan 1malaysia akan tercapai matlamatnya sekiranya kita semua bergabung menyahut seruan kerajaan. PM sebagai melaksanakan tanggungjawabnya sudah tentu hendakkan yang terbaik dalam pemerintahannya….seperti seorang bapa yang menjadi ketua dalam keluarga. sebagai rakyat seharusnya kita semua memberi support yang kuat agar apa yang dicetuskan mencapai matlamatnya. taat selagi ia tidak melanggar syariat. Bukan untuk orang lain tapi untuk kita juga….

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.