Home / :: BLOG :: / GST: Presiden PKR Terdesak Sehingga Sanggup Memfitnah 

GST: Presiden PKR Terdesak Sehingga Sanggup Memfitnah 

“GST BAGI SAYA TUTUP KEDAI” itu lah ayat yang telah di tokok tambah dalam gambar notis yang kini menjadi viral.

Mr Teoh dan T. S Mega telah difitnah dan dipergunakan oleh pembangkang.

 #SEBARKAN

Nampaknya pembangkang sudah terdesak sangat mahu memburukkan sistem percukaian GST dan kerajaan BN.

Dr Wan Azizah Wan Ismail, shame on you lah!! Lain kali kalau nak post sesuatu, check lah dulu betul2 gambar yang awak dapat tu.

Tak takut ke dosa memfitnah?

Facebook Wan Azizah menggunakan gambar edit menyalahkan GST

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1091638800939395&id=145765332193418

Facebook pemilik perniagaan dengan gambar sebenar penutupan perniagaan tidak lansung menyebut mengenai GST.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1338865129573167&id=100003490793731

(Visited 4 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Check Also

Hamzah Zainuddin mengaku menjadi broker 36 Ahli Parlimen BN melompat

Hamzah Zainuddin mengesahkan beliau adalah broker 36 ahli Parlimen BN menandatangi surat menyokong Mahathir sebagai …

3 comments

  1. Zain Al Husin

    Semakin kelako cara dia berpolitik. Betul ke orang kata kalau seseorang tu nyanyok, tindakan dan cara berfikir semakin lama semakin muda dan akhirnya jadi macam budak dan seterusnya macam baby, kemudian GOL..

  2. Mohd Zakri HJ Ahmad

    puok jahat doh kemaruk nok ko kuase .. begitulah…nok ko dok capur denge…kapir laknat….

  3. Siti Aishah Ahmad

    Kk wan pun kaki fitnah jugak? dh pandai main edit2 ye .. mana nk jadi pm msia klau berjuang x ikhlas menipu rakyaat!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: