24.6 C
Kuala Lumpur
Friday, October 2, 2020

Hospital Di Johor Terbakar, Muhyiddin Sibuk Bermonolog

Tak dapat dikirakan entah berapa banyak kali Muhyiddin menggunakan nama rakyat, rakyat Johor terutamanya untuk menjustifikasikan ‘perjuangannya’ menentang Datuk Seri Najib Tun Razak.

Nampak macam ‘rakyat’ sangatlah Muhyiddin ni – bakal Perdana Menteri yang dinamakan Mahathir kalau pembangkang menang dalam PRU14 (kalau).

Semalam bagaimanapun membuktikan takdelah Muhyiddin ni prihatin rakyat mana pun, terutama di Johor sebab dalam Johor dilanda beberapa musibah, Muhyiddin sibuk bermonolog di Parlimen, melampiaskan amarahnya kepada Najib – atas arahan Mahathirlah tentunya.

Patutnya, Muhyiddin gantung sekejap kesumat politiknya tu dan menunjukkan keprihatinan kepada rakyat Johor yang dilanda musibah, ini kesumat politik dia pulak yang didahulukannya.

Apa pun Muhyiddin ni pengecut, berani buat tuduhan yang hanya dilindungi imuniti parlimen. Kalau berani, ulang kenyataan sama di luarlah, itupun kalau ada telur.

20161026-muhyiddin_yassin

Berita Berkaitan

Pesan Pada PAS Jangan Khianati UMNO – Zahid Hamidi

Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi meminta PAS selaku rakan sekutu utama di...

“Deklarasi Anwar dan Kenyataan Zahid Jadi Peringatan Buat PPBM”

Deklarasi Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menubuhkan kerajaan baru merupakan satu peringatan kepada Kerajaan...

Komen

..

PRN Sabah & Pencapaian Najib – 17 DUN Dilawati, 12 Menang

Datuk Seri Najib Tun Razak berkongsi statistik “kejayaannya” membantu kempen BN dalam Pilihanraya Negeri Sabah yang baru lepas. Daripada...

#PRNSabah: Perjanjian Malaysia MA63 mendapat perhatian penuh Najib Razak

Perjanjian Malaysia MA63 hanya mendapat perhatian penuh kerajaan BN dahulu semasa saya PM. Di zaman sebelum itu, Tun Mahathir akan penjarakan sesiapa yang membangkitkan isu...

Arkib / Carian

993PeminatSuka
4,100PengikutMengikut
3,347PengikutMengikut
11,000PelangganLanggan