Home / :: BLOG :: / Ijazah Palsu Timbalan Menteri dah jadi bahan lawak media antarabangsa

Ijazah Palsu Timbalan Menteri dah jadi bahan lawak media antarabangsa

Media dunia lapor di bahagian lawak.

Rakyat Malaysia jika mahu ke luar negara di sarankan pakai topeng tutup muka.

Kalu hendak mngaku rakyat Brunei pun ok juga macam di cadangkan oleh si boboi anak Mahathir.

Kita malu sebab dunia sedang berbucara mengenai menteri PhDAP guna ijazah palsu.

Sudah lah Kerajaan PhDAP pimpinan orang tua terkenal kerana menipu rakyatnya dengan harapan palsu manifesto mereka, sekarang isu tipu ijazah di laporkan oleh banyak negara.
Lihat sini:
https://www.google.com/search?q=fake+Cambridge+Degree

Ringgit pula macam dah tak ada nilai, dengan Thailand pun tewas teruk.

(Visited 2,583 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

11 comments

  1. Molani Sajono

    “HARAPAN tak Harapan Mak Cik tak percaya, kalau buat surat ‘lawyer’ boleh, janji,.! kalau cakap mulut sahaja Mak Cik tak percaya,” -Makcik Rahana
    Jangan ko lupa ayat makcik kedai runcit tue tau.

  2. Mohd Jefri Md Hussin

    Rosdi Yasin malu nk ngaku rakyat mlaysia ke guane Mohd Fazli

  3. Hashim Abdullah

    Nanti pergi oversea….imigresen luar tanya pasport betul ke tipu… Malu2

  4. Mohsir Aman

    Agak2 la ya …
    Sijil tu cap ayam gamaknya ya.

  5. Shah Nadz

    Patutlah menifesto menipu … dah orang nya pun penipu

  6. Junaidi Abu Mansor

    Hahahaha terkenal satu dunia.
    Kera jaan PH

  7. Ros Len

    Apa nak heran kera jaan maha deyyyy penuh dengan penipu dan penipuan

  8. Azman Man

    Krjaan plsu hnya utk smntara je…

  9. Nur Farhan Rahim

    X ade pun aku tgok bgang k ape post mcm ni

  10. Wan Rizal

    Jgn memalsukan nama altantuya kepada aminah semasa altantuya turun di malaysia sudah la yaaa…

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...