Isteri saya kawal segala program kerana tidak mahu saya terlalu penat – Mahathir

Masih berkemampuan kah orang tua itu menjadi Perdana Menteri? ?

********
Mahathir Letak Jawatan Sebagai Penasihat Petronas

Mahathir, Petronas, Perdana Menteri,

KUALA LUMPUR (Dec 2, 2013): Bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad semalam mengesahkan telah melepaskan jawatannya sebagai Penasihat Petronas, berkuat kuasa kelmarin. Dr. Mahathir berkata, surat peletakan jawatannya diserahkan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak baru-baru ini.

Menurutnya, sudah tiba masa untuk beliau meninggalkan syarikat petroliam negara itu kerana faktor usia serta ingin menumpukan perhatian kepada kesihatannya.

“Oleh kerana umur saya dah tua, saya perlu perlahankan perkhidmatan yang selama ini saya buat. Ia juga selepas dinasihatkan doktor untuk saya mengurangkan aktiviti dan tidak terlalu aktif ketika ini,” katanya kepada media, hari ini.

“Isteri saya kawal segala program kerana tidak mahu saya terlalu penat dengan semua tanggungjawab ini. Sebenarnya saya tidak suka menjadi tua, saya mahu jadi muda agar dapat meneruskan khidmat di syarikat tersebut,” katanya.


http://www.thesundaily.my/news/894904

(Visited 4 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

52 Replies to “Isteri saya kawal segala program kerana tidak mahu saya terlalu penat – Mahathir

 1. Bapak ko xde kepala ke?? Camne dia sondol mak ko?? Wakakakakakaka. Kaki pendek tu ada 2 je.. Sekoq sikatik belaan umngok yg seleweng felda dan sekoq lg yg suka berjoli dan bg kat anak duit utk wat filem lucah dan berjudi di vegas hehehe..

 2. BISSNESSMAN TU BETUL….TAPI DUIT MODAL TU TURUN DARI LANGIT ATAU SI KUTTY AL-BANGKAI TELAH SALAH GUNA KUASA DAN RASUAH SELAMA 22 TAHUN MEMERINTAH….TAK TENGOK SEJARAH SADDAM HUSSEIN, SUHARTO , MUAMAR GHADAFI DAN FERDINAND MARCOS KER???? SEMUA MEREKA TU MEMERINTAH NEGARA MASING-MASING BERPULUH TAHUN….ANAK-BERANAK MEREKA KAYA HASIL DARI MEROMPAK HASIL NEGARA SENDIRI….TAK TERKECUALI LAH KUTTY KERALA YANG KO SANJUNG….

 3. SEKOR LAGI PENJILAT KUTTY KERALA….KEMAIN BANGGA DIA DENGAN KELING KERALA YANG MEROMPAK DUIT KWSP TUK SELAMATKAN SYARIKAT ANAK DIA….DUIT KWSP TU TERANG BENDERANG DUIT RAKYAT LAGIKAN DIA CURI….LAU AYAH, MAK, PAK/MAK SEDARA KO KERJA SWASTA DAN KERAJAAN MAKNANYA DUIT MEREKA SI TUA KUTUK TU DAH REMBAT….TU YANG KO BANGGA NGAN SI KUTTY TU….AGAK-AGAK LA….

 4. HAHAHAHAAHA ANJING LANUN BUGIS MUNCUL WAKAKAKAKAA.. BUKAN MAIN DUK BACKUP LANUN BUGIS YG MELANUN DUIT KEMENTERIAN2 DUIT TABUNG HAJI, DUIT KWSP, DUIT FELDA, DUIT RAKYAT, TANAH2 NEGARA DAN RAKYAT SERTA ASET2 LAIN WAKAKAKAKAKA..

 5. AB Jalil Deros
  Dia ambil nak tanya la ada ka rakyat terbeban?.
  Ada ka rakyat kehilangan kerja?
  Ada tak rakyat mengeluh beli barang.
  Eh blah la…aku xdgr pun rakyat mengeluh bila dia guna duit tu..tapi najib guna semua memgeluh

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.