Home / :: BLOG :: / Janji air liur Pakatan Harapan stabilkan harga minyak lebih murah dari negara pengeluar minyak terbesar dunia

Janji air liur Pakatan Harapan stabilkan harga minyak lebih murah dari negara pengeluar minyak terbesar dunia

Janji Pakatan Harapan…

7⃣Stabilkan Harga minyak di bawah paras RM1.50 seliter.

Logik ke?

Lebih murah daripada Qatar, Bahrain, Arab Saudi, Nigeria, UAE dan lain-lain negara yang pengeluaran minyak mereka terlalu tinggi berbanding Malaysia?

Rialistik atau sekadar janji palsu? ?


Rujukan:
http://www.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

http://pakdin.my/malaysia-sekarang-negara-pengimport-minyak-bersih-bukan-pengeluar/

http://pakdin.my/harga-ron95-rm1-00-mahu-mufliskan-negara/

(Visited 7 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Check Also

Harga Gula Dunia Merudum, rejim PH Senyap-Senyap Tax rakyat

Siapa yang untung? Kerajaan kenakan cukai kepada rakyat dalam senyap? Saudagar gula? …………. Harga gula …

14 comments

  1. Guslanibrahim Lan

    Setakat janji tinggal janjilh pembangkang ni broooo

  2. Ayie Ayie

    PH..ni…klu tabur JANJI..mcm nak dapatkan BULAN n BINTANG…Seperti AYAM BERTELUR RIUHNYA SEKAMPUNG…Bila dah dapat KUASA..janji entah keMANA…yg HANYUT org MELAYU….akhirnya MEMINTA SEDEKAH DI NEGARA SENDIRI…begitu lah peranan AIR LIUR mereka..Ingat!!! Lah wahai BANGSA.KU…

  3. Yusman Man

    Lancau kau macai ngok ..nk tau desak Jibur bubar Parlimen cepat jgn buat andaian2 bodoh ..

  4. Kusy Mark Om Kusy

    Janji bukan ikut mulut, tp ikut lubang bontot.. Pembangan ingat syarikat minyak tu bpk korg yg punya ke. Ko suruhlah petron turunkn harga. Petron tu kn keluarga tong mahataik yg punya…

  5. Ahmad Saiful Bahri

    Yg sekarang lagi tak logik, macam2 subsidi ditarik konon pelan rasionalisasi subsidi utk jimat duit kerajaan, habis harga minyak naik, tepung, gula, etc.. lepas tu bangga pulak collect gst sampai 40bilion, tapi sekolah kita nak beli kertas A4 pun sampai kena buat collection lol. Yg dibangga sepanjang tahun ialah Brim Brim Brim, teruk sungguh pengurusan kewangan negara kita sekarang.

  6. Mael Ibnu Amen

    Kimak tul bg dubur ko tu kek sg buloh

  7. Sheikh Ahmad

    xpayah desak parlimen bleh terbubar xsmpai 4bln pn lg. klu PH klah trok jgn plak kata bangla yg mngundi.

  8. Mohd Budin

    Diri dia pun tak betul ,nk manifesto kepala hotak dia

  9. Roslee Abdul Aziz

    Jangan percaya PH kanji semua pembohong

  10. Gir Rizalo

    Mentaliti otak puak2 lgbt

  11. Gir Rizalo

    Puak2 gay lgbt PH hisap jer pastu telan..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: