Letak jawatan kerana skandal seks bukan cara Malaysia – PM

Rupaya bukan budaya Malaysia.

Sia-sia sahaja Anwar dan Chua Soi Lek kena berhenti masa dahulu..
……………..

Menteri Hal Ehwal Ekonomi Azmin Ali yang didakwa terlibat dalam skandal video seks terus mendapat sokongan daripada Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad.

Mahathir berkata tidak ada keperluan untuk Azmin meletakkan jawatan kerana skandal video seks palsu ‘bukan cara Malaysia’.

“Tiada keperluan (untuk dia berundur) semata-mata kerana orang di negara lain melakukannya.

“Saya tahu ada satu negara jika kapal terbang terhempas di lapangan terbang, menteri pengangkutan akan meletakkan jawatan atau melompat keluar dari bangunan,” katanya.

“Tetapi, ia bukan cara kita,” katanya kepada media selepas menghadiri Persidangan Minyak dan Gas Asia di Kuala Lumpur hari ini.

Beliau ditanya mengenai tulisan Anggota Majlis Tertinggi Bersatu, Kadir Jasin yang secara tersirat mengatakan menteri yang terbabit dalam skandal seks perlu meletak jawatan.
Baca selanjutnya di Mkini

Rujukan:
Facebook Najib Razak

https://pakdin.my/tag/bersemburit

13 KOMEN

 1. Comments

  comments

 2. org tua pakai kitab hindu …..enam muka ( ahrei mukam) lebeh dari munafik …muka dua ….diperbodohkan melayu …kesah mahadir ..anuar hampir 30 tahun …cina dap bertepok tangan ….bangkitlah melayu atas islam .bangsa tanah air …….

 3. PADA era sekarang, apa pun kata orang, video seks yang membabitkan pemimpin kerajaan sekarang tiada kesan apa-apa, kerana sebarang bentuk video dianggap sebagai video palsu yang dihasilkan oleh teknologi multimedia.

  Pelik juga, mengapa Dato Seri Najib atau para pemimpin yang sehaluan dengan beliau sebelum hilang kuasa, tiada video seumpama itu? Sedangkan masa itu selain fitnah-fitnah lain, video seks semburit mempunyai nilai politik yang amat tinggi.

  Mengapa pakar-pakar mutimedia itu pilih Azmin Ali? semasa ada kuasa? Alasan yang boleh diambil, adalah sebagai “acid test” kepada Azmin, sejauh mana Perdana Menteri mempertahankan beliau. Sejauh mana keabsahan tag Azmin sebagai ” the blue eye boy” Tun Dr Mahathir.

  Kini terbukti, memang sah Azmin mempunyai tag seumpama itu. Dengan tag itu, apapun cara pihak lain cuba menjatuhkan Azmin, tidak akan berkesan, selagi Tun Dr Mahathir masih pemimpin nombor satu negara

Comments are closed.