Loading...
Home / :: BLOG :: / Macai cap bunga selalu anggap mereka cerdik tetapi sentiasa dibodohkan

Macai cap bunga selalu anggap mereka cerdik tetapi sentiasa dibodohkan

Posting-posting macam ini yang buat aku 100% percaya bahawa penyokong cap bunga sebenarnya semua bodoh.

Anak Mahathir bukan bilionaire? ? ? ?

Ini apa?

As rich get richer, Mokhzani breaks into billionaires’ top 10
http://www.themalaymailonline.com/money/article/as-rich-get-richer-mokhzani-breaks-into-billionaires-top-10#dg7Q5zRpR2bRDfi7.97


Loading...
(Visited 34 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

21 comments

  1. Mohamed Zuhri Amir

    Biasa lh klu nk jdi Pembangkang yg berwibawa kne ada 10B
    -bodoh
    -bangang
    -bingai
    -bebal
    -bongok
    -bengong
    -biul
    -bahlol
    -bangsat
    -?

  2. Jaka Bayu Indera

    Alhamdullilah..ank TDMM billionair..
    Bukn mcm anjing sekoq tu kaya dgn derma cuksi gst.kmudia xlupa pelabur filem lucah..skandal 1mdb..syukur mlysia masih aman..
    Mampus jibbai
    Mampus jibbai

  3. Bahtiar Hussein

    Haha anak sang najib buat filem lucah xleh jadi bilionair ke hahaha. Alalala kesiannye…

  4. Harizam Yusof

    Hal cap ayam macam ni baru 3 rempah tu muncul. Tak feel la.. Time hal panas terkena kat batang hidung mereka, 3 rempah tu takut muncul hahaha

  5. Shadi Dino

    Untung ler boleh pinjam juta2 buat modal perniagaan…..aku nih nak loan 5k pun payah bank nak bagi………alahai nasib

  6. Asmawee Wahab

    Pinjam kt mn tu…nk tau jugak…pinjam juta2

  7. Shadi Dino

    Rupiah mungkin dpt la…..ringgit tu berat sikit nak sampai juta??

  8. Mohamed Zuhri Amir

    Sbb idola puok² ni pn rangking ke 10 billionaire ??

  9. Amirul Ashraf

    Betul bang. Anak2 depa kaya bisnes. Bukan mintak derma

  10. Azlan Hassan

    Apa syarat utama nak pinjam juta-juta kat bank?.. nak buat personal loan 10k pun kena ada gaji minima 2000 at least..

  11. Frankie M Selva

    Admin tu jealous lah orang kaya raya. Hoi bodoh bangang kimak engkau tak nak kaya tak pe tapi bos engkau kaya raya dan tipu rakyat takpe ke. Bodoh banggang kimak kau.

  12. Hamidah Mohd

    awatlah asyik sibuk dgn kekayaan anak2 Tun. Anak Tun berniaga, depa x curi duit rakyat jd biarlah rezeki masing2 dari Allah lainlah kalau dapat habuan dengan Cara mencuri, menipu, memfitnah atau meropak. Bangang punya umno asyik meroyan macam badut sarkas.

  13. Sarjana Marjuni Marjuni

    Dibodohkan DAP ada melayu masih lg melutut DAP

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...