Page Facebook Mahathir dan Macai Mahathir Khairuddin Abu Hassan yang tersangat bodoh dan pakar fitnah buktikan kebodohan mereka lagi.

Pada posting terbaru Page Mahathir The Legend, kenyataan Khairuddn yang berjanji akan membuat laporan polis bahawa orang yang merampas tanah FELDA adalah orang asing kerana MyKad mereka menunjukkan kod negeri “71”.

Kod “71” ialah untuk warga Malaysia yang dilahir di luar negara. Lihat sini: http://pakdin.my/jpn-perjelas-isu-pengeluaran-kad-pengenalan/

Kalau ikut logik puak Mahathir, maka bakal Timbalan Perdana Menteri mereka Wan Azizah, Menteri Besar Selangor Azmin Ali, Setiausaha Agung PKR dan macai Lim Guan Eng Saifuddin Nasution, Ketua Wanita PKR Zuraida dan budak pseudo-Melayu DAP Zairil Khir Johari semua ada kod negeri “71” di Mykad mereka.

Lihat sini dan buat carian sebelum nak kata maklumat berikut adalah diedit atau palsu:

Wan Azizah: http://bit.ly/2pNpZkt

Azmin Ali: http://bit.ly/2lnBJob

Saifuddin Nasution: http://bit.ly/2lmtBoc

Zuraida Kamaruddin: http://bit.ly/2ldIgTo

Zairil Khir Johari: http://bit.ly/2ldIgTo

Maksud macai Mahathir ialah Mahathir sekarang berpakat dengan orang asing untuk rampas Malaysia ke?

Masih nak buat laporan polis ke? ….

Walaupun kami tak sokong orang yang rampas tanah FELDA tapi kami lebih tak suka puak yang tersangat bodoh macam macai Mahathir.

ooooh… Alangkah bodohnya.

LSS.


Rujukan:
https://www.facebook.com/mahathirdalegend/posts/1994518764138247

http://pakdin.my/jpn-perjelas-isu-pengeluaran-kad-pengenalan/

9 KOMEN

  1. 71 mknanya Drng mmg bkn asal warga msia. Tp mndpt taraf PR (ic merah) sblm ni.. N mereka2 tu dh mndpt taraf warganegara. Numbr 71 xleh buang/tukar sbb rekod kt jpn


TINGGALKAN KOMENTAR

Masukkan komentar anda
Sila masukkan nama anda