Manipulasi Hutang Negara dan sensasi 1MDB alasan untuk terus menjadi PM sampai mati

Manipulasi Hutang Negara dan sensasi 1MDB alasan untuk terus menjadi PM sampai mati

#FaktaBukanAuta #MahathirBapaMalapetaka #MahathirBonekaDap #RinduZamanNajib #Mahafiraun #PM13Kerusi #PenyangakForex #SelagiKroniTidakMendapatHabuan

Belum tentu Anwar jadi PM dua tahun lagi, kata Mahathir

(Yahoo News) Tidak dapat dipastikan sama ada peralihan kuasa perdana menteri kepada ketua umum PKR boleh dilaksanakan dalam tempoh dua tahun, kata Tun Dr Mahathir Mohamad.

“Dua tahun itu bukan tempoh masa. Dia adalah satu cadangan. Tetapi kita tidak tetap. Boleh jadi lebih awal, boleh jadi lebih lewat,” katanya dipetik laporan Sinar Harian.

Pakatan Harapan sebelum pilihan raya umum menamakan Datuk Seri Anwar Ibrahim, yang ketika itu dipenjara, sebagai perdana menteri menunggu.

Pengerusinya berkata keutamaan kini adalah untuk mengembalikan kekayaan negara dan menstabilkan ekonomi selain menyelesaikan skandal 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

“Kalau boleh dalam masa terdekat, saya nak atasi masalah-masalah yang dihadapi, itulah tujuan saya.

“Kalau saya berjaya, bukan duit yang penting. Yang penting adalah hasil kerja. Jadi inilah yang saya sedang usaha,” katanya.

23 Replies to “Manipulasi Hutang Negara dan sensasi 1MDB alasan untuk terus menjadi PM sampai mati

    1. Paragas Katipang kan… Kalo Ikt sejarah pun memg tengku Nak bg Kat ku li… Tp 2x kuli tolak so bg Kat maday…kira mcm keterpaksaan… Sbb tuh bila bertukar kerajaan… Ramai ler yg p jumpa kuli n mintak kuli bertanding as presiden umno.. Hny kuli yg layak n bleh jatuhkan maday…maday mulakan game..tp game ni lain mcm sikit…. Maruah dipertaruhkan… N dipertontonkan seluruh dunia..

  1. Facebook Comments