26.1 C
Kuala Lumpur
Friday, April 16, 2021

Nik Aziz & Expo SYIAH SESAT di Kelantan

Alhamdulillah.. TG Nik Aziz telah menzahirkan rasa dukacitanya terhadap peserta Expo yang terlebih lajak mempromosi agama SYIAH SESAT di Expo yang “just ditukar” nama tersebut.

Tapi dalam masa yang sama juga saya menerima info yang surat dan kenyataan tersebut bukan datang dari TG Nik Aziz sendiri. Surat dan kenyataan tersebut adalah datang dari tindakan SU Akhbar TG Nik Aziz iaitu Ahmad Fadhli bin Shaari kerana tidak tahan dengan tekanan dari luar dan dalam parti.

Adakah benar berita yang saya terima ini..? Mohon share kenyataan audio atau video dari TG Nik Aziz jika ada.

* Status ini bukan bersifat menghukum. Harap maklum

 

…….

Saya difahamkan ada seorang ustaz tu berjanji yang Expo Kebudayaan Iran tidak akan berlaku. Tetapi gambar ini pula menceritakan sebaliknya: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.486859121328212.125506.100000123841497


Ia bukan sekadar berita. Ia benar² berlaku. Walaupun sudah digembar-gemburkan dari dulu hingga sekarang, PAS tetap mempromosi SYIAH. PAS bukan sahaja mendapat teguran dari luar, malah juga mendapat teguran dari dalam parti mereka sendiri. Pun begitu mereka tetap mempromosi SYIAH. Adakah kita merasa hairan mengapa SYIAH semakin bertambah di Malaysia..??


Link 1: http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/9746-kelantan-anjur-ekspo-kebudayaan-iran
Link 2: http://www.dinarkel.net/2012/04/beritairan-berminat-dengan-dinar-emas.html

Tajuk Expo pun dah Taqiyah!

Berita Berkaitan

Komen

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.