Tuesday - August 3, 2021 @ 13:17
POLITIKPAS Yang Kudakan Anwar dan DAP?

PAS Yang Kudakan Anwar dan DAP?

Forum myKMU

Seorang mamat penyokong tegar Pas memberitahu biarlah BN lanyak Anwar. Lagi pun Anwar itu bekas ahli UMNO dan punya rekod akhlak yang buruk.

Bagi Pas, penentangan gila Anwar adalah baik dari segi sokongan politik kepada mereka. Undi Cina telah menyebelahi Pas dan Pas hanya tunggu masa memerintah Negara.

Sekiranya PRU 13 di adakan, undi Cina adalah pemutus. Pas yakin menang banyak kerusi dari PKR dan DAP. Dalam masa yg sama DAP dan PKR akan kalah kerana sikap agresif mereka memualkan pengundi Melayu.

Pas berharap Anwar akan di hukum penjara menjelang PRU 13. Pas merasakan undi simpati Melayu dan Cina akan berpihak kepada mereka. Sekiranya teori ini benar, Haji Hadi akan diangkat menjadi Perdana Menteri.

Sekiranya PKR/DAP membantah, baru satu kerjasama politik Pas/UMNO akan di adakan. Semasa itu katanya, UMNO yang gila kuasa pasti menurut syarat2 Pas asalkan mereka UMNO tidak mengemis di jalanan.

Ini lah satu2 nya cara mengalahkan ego dan manipulasi kuasa UMNO. Duduk sama rendah, berdiri sama tinggi baru betul dalam merangka penyatuan ummah.

WOW, HEBAT JUGAK. PAS AKAN MENGKHIANATI PAKATAN SELEPAS PRU13 SEKIRANYA HADI AWANG TAK DIANGKAT SEBAGAI PM.

Opsss nanti dulu, aku tak tahan nak gelak  MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

PAS BERTANDING 60 KERUSI PARLIMEN NAK MEMERINTAH NEGARA?

Kedudukan kerusi mengikut parti di Dewan Rakyat sekarang.

Bilangan kerusi UMNO melebihi kerusi Pakatan Pembangkang

Berkaitan:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here