Home / :: BLOG :: / Pemimpin PPBM ajak Zarina Anjoulie buat tak senonoh – #TakBetulSaman

Pemimpin PPBM ajak Zarina Anjoulie buat tak senonoh – #TakBetulSaman

Mohd Hafiz Mohd Barkawi mengajak Zarina Anjoulie untuk buat tak senonoh di sebuah hotel.

Lihat screenshot dari Instagram https://www.instagram.com/zarina_anjoulie/:

Pemimpin PPBM ajak Zarina Anjoulie buat tak senonoh

Pemimpin PPBM ajak Zarina Anjoulie buat tak senonoh

Pemimpin PPBM ajak Zarina Anjoulie buat tak senonoh

Pemimpin PPBM ajak Zarina Anjoulie buat tak senonoh

 

(Visited 98 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

67 comments

  1. Mat Jan

    huhuhuhu apa nak jadi..biar bagi depa seronok dulu

  2. Faridah Zainol Abidin

    Apa nak hairan….duit dah byk….lgbt pun boleh katanya

  3. Jamaliah Abd Rahman

    Hahaha….kan dh viral msj ea tu. Padan muko…..

  4. Rauzan Adnan

    tk pe,,,klu team ph,blh je,,,,suci

  5. Aris Is

    Dah tua2 pun x sedar diri..nk 3 sum bagai…takut mati sakit jantung plak nanti.

  6. Fad Li

    Min klu menteri PH and the geng ni suma biasa LGBT seks bebas arak kilang arak mkn babi liberalisme kronisme nepotisme ni suma biasa dan dibenarkan slagi anda suma tunduk dan ikut ajaran atau masuk parti mereka hanya perlu lompat parti anda tlah berjaya hahaa

  7. Azeri Azman

    Muka kuat JILAT JUBOQ ni..ekekeke..

  8. Mike Goh

    Betul ke ni. Jgn2 budaya umno dibawa masuk.

  9. Punk Cheff Punkrockcheff

    Tak da keja laen ka diorg ni nak bikin….kasi diorg ni dibatut ular lagi baik.

  10. Rizal Marhaen

    alamak!! jenuh nk menjawap dgn bini tu.. dgn rakyat bole la kau manipulate/spin tp dgn bini belum tentu lepas bang.. bhahaha..

  11. Azif Harapan

    Umnooo dulu kecoh pasal skandal anina.. Senyap pulak skrg.. Betina tu skrg dh kuat meroyan

  12. Hazimah Kazin

    Pak din pegawai fbi ke semua tahu

  13. Elynn Siang

    Zarina tu pun apa kurangnya,gedik ligat semacam..sebab tgk gedik la org laki ajak sb nampak senang dan murah..

  14. Nor Azmi

    pempuan yg bertudung tu barua Madey kan..mulut cam cibai pempuan tu..jantan tu pakwe ka bapak dia?

  15. A Rahman Manbgn

    berani buat berani lah tanggung kalau x ingat dosa dan pahala

  16. Zul Kifli

    Elok lh tu kerja syaitan buatlh

  17. Adha Mohd

    Giler arr ulek, tepuk arr tangan cket oihh,

  18. Harjit Singh Gill

    Bila kocet penuh, apa lagi hari-hari happy hour…dari zaman maha thir dulu lagi bkn perkara baru, obj utama ada puteri , wanita dlm parti politik sebahagian nafsu , sudah lah, trend lapuk …

  19. Salleh Kamil

    Pak din mmg batu api… jaga laa keluarga sendiri

  20. Kay Maria

    Makanan ruji kebanyakan pemimpin PH tu min..x caya cuba tanya Menteri pertahanan kita abg Mat Sabu..

  21. Zailan Lan

    Kta himpunkn lgi maklumat maklumat yg ada…lpas tu sebarkn

  22. Nik Harith

    Xpe,ini dosa peribadi,bkn dikhalayak ramai pun,kata menteri agama.

  23. Muhammad Jaffar Cik Jamil

    din bom tak keja lain patut kj kata macam hantu raya hilang tuan

  24. Kedy Omar

    din, mari kito gi golok sy belanje demo byr

  25. Zuar ScorPank

    SANGAP SGT DAH TU,MESTI DAH LMA USYA TGOK GMBAR2 LAME ARTIS TU PASTU TOCENG SMBIL BERANGAN,NNT AKU KAYA,AKU NK TRY DIA NI LA

  26. Sulaiman Ibrahim

    Huhuhu…tggu kupasan dr beliau…mgkin ada jwpn yg lbh konkrit… Mgkin tersilap msj tu..huhuhu

  27. Danau Desa

    Menteri pasola.. kata.. haram tp tu dosa dia ngn Tuhan.. xpa..asal x lakukan jenayah..

  28. Sri Sahanan

    Baru jd menteri dah pandai main skandal sapa tok guru yg ajar ye ?

  29. Abd Wahab Hussin

    Biasa lah puteri putera kalau dah bebas macam tu la jadi nya

  30. Art Mat

    Waw… Nafsu ?. .fu yooo. .korang brdua jawb lah. .

  31. Nazri Zainal

    Org umno pun bnyk buat camtu jgk dulu kan din…
    #tak botul saman…??

  32. Salmiah Siti

    ZarinaAnjolie pun tak minat dgn kau
    Allah bukak aib kau
    Inilah org org tun madey
    Patutlah ph kuat menipu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...