Loading...
Home / :: BLOG :: / #PRKDUNSemenyih: Penipu yang bodoh umum projek sekolah di Taman Pelangi

#PRKDUNSemenyih: Penipu yang bodoh umum projek sekolah di Taman Pelangi

Dalam kehangatan PRK Dun Semenyih, Pejabat Menteri Pendidikan membuat kejutan dan lawak terbesar.

Hari ini mereka mengeluarkan kenyataan akhbar menyatakan pembinaan sekolah baharu di semenyih adalah hasil keprihatinan Kerajaan Pakatan Harapan terhadap rayuan penduduk di sana.

Surat ini bukan sahaja bercorak politik keterlaluan dan menyalahguna jentera kerajaan untuk PRK, malah ia memberi maklumat palsu dan tidak benar.

Untuk pengetahuan Maszlee tender projek ini telah dibuka pada April 2018 dan ditutup pada Mei 2018. Kontraktor dipilih pada Oktober 2018. Ini bermakna projek ini telah diluluskan dalam Bajet 2018 yang dibentangkan oleh kerajaan BN.

Loading...

Hari ini siaran akhbar “tertunda” mendakwa perjuangan PH. Apakah tidak ada perasaan malu dalam hati dan akal YB Menteri yang meneruskan tradisi kebodohan kerajaan hari ini?

Rakyat sudah letih dengan pembohongan demi pembohongan.

Bak kata orang tua-tua, biar kita pendek fizikal jangan pendek akal.

Rujukan:
http://pakdin.my/tag/maszlee






(Visited 441 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Terkini

Saiz penjawat awam besar, perlu dikurangkan – Mahathir

Dari Facebook Najib Razak

7 comments

  1. Molani Sajono

    Aduhai…
    Tak boleh tahan punya iq lahanat sorang ni…
    Mahacai ph tak kan tengok je…
    BIGBOSS PH TETAP HINDRAF DAP PH…
    MELAYU PH HANYALAH BARUA HINDRAF DAP PH….

  2. Hazel Saturday

    Menipu

    Ciri2 nya

    Tak amanah
    Pemalas
    Tak bermoral
    Tak bertanggungjawab
    Tongkat
    Tunggul
    Tak tahu Malu

    Bayangkanlah…

    Apa di tulis dlm FB Page dia sebelum PRU akhirnya terpalit pada diri sendiri akibat, Ujub, Riak, Sombong, Tamak, dll

  3. Om Dinar

    Hidup dan matinya hanyalah untuk menipu… Itulah sifat Iblis…!!!

  4. Tun Nilam Utama

    wardina mana wardina safiyah..
    YB ni la yg ko cakap baik sgt spt dlm video ucpn ko tu…
    puih

  5. Nur Farhan Rahim

    Nak claim jgk penyamun ni…dah2 lah 2..

  6. Zamrus Mohd Sharif

    Tulah bodoh ey….cuba terus terang…….Orang bukan bodoh lagi….kau ingat oghang suka bona kek kau ko….pembongak Mazlee ni.

  7. Mohsir Aman

    Tumbang kan PH
    Kuburkan D4pigs
    Undi Bn Sokong Pas
    Bangkit bangsa melayu
    Hidup islam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...