Loading...
Home / :: BLOG :: / #PRKN24Semenyih: Semakin cerdik rakyat, semakin senang dibodohkan oleh Rejim PH
3 Bukti Guan Eng DAP Telah BANGSATKAN Melayu

#PRKN24Semenyih: Semakin cerdik rakyat, semakin senang dibodohkan oleh Rejim PH

Tiga kejadian pelik telah terjadi di Malaysia di mana tidak terjadi di mana mana negara didalam dunia.

1) Pencuri telah menyerah wang yang di curi dari 1mdb kepada Kementerian Kewangan DAP tanpa ada nama pencuri dan jumlah wang yang di serah dan tarikh dia menyerahkan nya Polis serta SPRM tidak minat untuk menyiasat siapa dia dan berapa jumlah yang di serahkan walau telah mendakwa bekas PM dengan ratusan dakwaan AMLA.

2) Wang sejumlah RM 90 juta di dakwa telah di masukkan kedalam akaun seorang ahli politik dan yang menuduh tidak dapat memberi nama bank tarikh bank in dan slip bank in dari remittance department tapi amat di percayai oleh penyokongnya walau jauh dalam hati mushkil tak ada nama bank dan tarikh bank in.

3) Kejatuhan ringgit ada lah di sebabkan kenaikan Dollar Amerika, bukan sebab PM atau MOF DAP yang biol buruk kan ekonomi negara. Tetapi bila ringgit jatuh dulu ada lah kerana salah bekas PM dan bukan kerana Dollar yang naik. Kejatuhan Ringgit berbanding matawang negara asing yang lain tidak disebut.

Loading...

Ramai rakyat mengaku bijak tetapi amat senang di bodohkan.

Itu sebab semua kena kencing ruyup.

Ni kat Semenyih akan ada ramai lagi kena kencing.

(Visited 644 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Terkini

[Video] Peniaga mengamuk pada Puteri UMNO #PRKDUNSemenyih

Dari Facebook Najib Razak

5 comments

  1. Ajit Ham

    Anak Syaitan sedang membisekan sesuatu kpd BAPAK Syaitan ….

  2. Mohsir Aman

    Kita kasi semakin tak senamg diduk PH.
    Tumbangkan PH
    Kuburkan D4p

  3. Jimi Gaia

    Alhamdulillah…ramai dah menyahut seruan kesedaran nasional demi ugama dan bangsa…
    Elok lah kita ramai2 tamat kan riwayat politik mamak det ni

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...