Promosi 20GB RM20 kembali ke Yoodo #pakdin.my

Promosi Double Double dan 10GB percuma daripada Yoodo telah tamat berkuatkuasa 11.59 malam pada 22 Jun 2021. Seperti biasa, Yoodo tidak akan berhenti memberikan promosi untuk pengguna dan kali ini menggantikannya dengan satu promosi lama tetapi sangat digemari ramai pelanggannya, 20GB RM20.

Bermula 23 Jun 2021, pengguna Yoodo boleh melanggan kuota data sebanyak 20GB pada harga RM20 sahaja. Promosi ini sebenarnya telah diperkenal tahun lepas, sempena ulangtahun ke-2 Yoodo. Bagaimanapun selepas promosi itu tamat, ramai pengguna merungut dan ada yang meninggalkan Yoodo.

Promosi 20GB RM20 ini belum ada tempoh tamat, ia boleh dinikmati pelanggan sehingga satu tarikh yang akan diberitahu Yoodo kelak. Biasanya Yoodo akan memaklumkan pelanggan sebulan sebelum menamatkan promosi.

Tetapi menariknya, langganan kuota untuk data lain juga diturunkan. Sebelum ini, kuota data 6GB berharga RM18 dan 10GB pula RM25. Tetapi dalam promosi terbaru ini, harga kuota data 6GB turun ke RM15 dan 10GB turun ke RM18 sahaja. Jadi pengguna mempunyai lebih pilihan untuk menyesuaikan pelan dengan bajet rendah.

Untuk pilihan terendah 2GB, ia masih kekal berharga RM12. Kadar asas panggilan juga masih tidak berubah, RM5 untuk 100 minit manakala kadar asas 50 SMS masih RM3.

Bagi pengguna yang memerlukan data khas untuk penggunaan aplikasi tertentu, Yoodo menawarkan banyak pilihan data Add-ons. Antaranya 20GB Whatsapp RM3, 20GB Youtube RM7, 20GB Mobile Legend Bang Bang RM1, dan lain-lain. Tetapi Add-Ons hanya boleh dibeli jika ada membeli data biasa.

Jika anda perlukan data yang sangat banyak untuk waktu singkat, boleh melanggan Yoodo Power Pass yang memberikan 100GB data berkelajuan tinggi, berharga RM2 untuk 1 jam, atau RM5 bagi 3 jam. Ia juga boleh digunakan sebagai hotspot.

Kalau anda bukan pelanggan Yoodo dan mahu mencubanya, kad sim Yoodo boleh ditempah secara percuma dan ia datang bersama 7GB percuma untuk pengguna baru. Jika berminat untuk mendapatkan kad sim Yoodo, boleh mendaftar di sini.

[Sumber: Yoodo]

Berkaitan