Home / :: BLOG :: / Proton-Geely Motor: Kerajaan Munafik

Proton-Geely Motor: Kerajaan Munafik

Tak baik Awani fitnah Tun Mahathir macam ini. Tun Mahathir adalah orang yang paling sedih dan kecewa dengan penjualan sebahagian saham Proton kepada Geely. Najib yang disalahkan walau yang menjualnya ialah Tan Sri Syed Mokhtar.

Mustahil beliau sokong kerjasama Proton-Geely ini. Tapi apa hendak dihairankan. Dalam kerajaan Pakatan Harapan pembohongan dan u-turn adalah perkara harian.

Dicampur dengan tidak tunai janji, tidak lama lagi bolehlah dipanggil kerajaan ini sebagai kerajaan munafik.

? ? ? Lah. Apa lagi.

……….
Kerjasama Proton-Geely: Tun Mahathir yakin Proton bakal bertaraf dunia
http://www.astroawani.com/berita-malaysia/kerjasama-proton-geely-tun-mahathir-yakin-proton-bakal-bertaraf-dunia-183370

Loading...

Dr M cries over Proton deal with Chinese firm
https://www.malaymail.com/s/1384579/dr-m-cries-over-proton-deal-with-chinese-firm

(Visited 39 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

33 comments

  1. Abubakar Bakar

    Atok dah kecut la tu…
    Sebab tu sokong balik….
    Biasa la …perangai atok kan suka buat pusingan U….???

  2. Ahmad Murad Ujang

    Syukurlh…dia u.turn pun x pe asalkn cerdik pada punahsiht dia…

  3. Hanya Bicara

    Faktanya
    PM bukan melayu
    MoF bukan melayu
    Raja raja Melayu
    #Asal usul darah keturunan tidak boleh di ubah

  4. Junai Che Ot

    Semoga Allah menurunkan bala terhadap 7 keturunan munafik ini..

  5. Mohd Yusoff Selamat

    Nak claim kredit lah tu. Tak malu numpang jasa org lain. Proton jv Geely di Cina bukak kilang. Kalau bukak di Malaysia dapat juga anak tempatan peluang pekerjaan.
    Bayangkan kalau Geely tarik diri dari Proton di Malaysia dan hanya mengekalkan yg di China. Mustahil!? Dari segi kedudukan, siapa yg lebih memerlukan kerjasama ini? Dalam keadaan yg demikian siapa yg lebih berkuasa dlm perundingan?

  6. Yop Yop

    Dr Mahathir Mohammad Dari dulu sampai skrg Syok Sendiri je…..Kahkahkahkahkah… Malaysia nak Bangkrap la katakan…kei kei kei kei…

  7. Saiful Jamadi

    Sapa nk rugikan..
    Coz proton bnyk habiskn duit rakyat..

    Bygkn billion2 dh habis tapi proton xpernah ada untungggg..
    Rugi je memanjang..

    Kita fakta kemana pi keuntungan proton???

    Pump dana hilang pam dana holang..

    So kaedah kena ada share partner…
    Coz tu keputusan jual saham proton tindakan yg bijak..

    Dan yg pura sedihpun Si tua haprak ni..

    Walhal dia yg mula merisik secara senyp2..

    Dsn diperslhkn kononnya menjual proton..
    Coz situ dia bertepok sakan sebenarnya..
    Coz mana hilang duit dana yg pump dia lepas tngn..

    So mean dia jadi hero..

    So bila Bn tumbang dia swing bagai..
    Walhal dia dlm kegembiraan..
    Coz xkn dpt dikena tindakan..

    So pi china nk ada motif yg disembunyi..

    Bukan sekadar kerjasama ngn geely rasa2 ada udang disebalik mi..

  8. Saiful Jamadi

    Permainan si kutty xkn berhenti disini..

    Tgklh nanti.. Ada yg menyusuli..

    Jgn hairan tahun depan anak2 dia top5 org dikaya di msia ni..

  9. Mohd Said Mohamed

    Mmg PH itu MUNAFIK…tidak di nafikan..hnya org bukan islam saje yg mengaku PH ini bukan munafik…ini semua kerja2…ideologi komunis

  10. Mohd Khairul Nizam

    Aku ingt lg video haram jadah dia dgn cucu dia 2.. Kalo tgk dh mcm nazak dh.. skali dpt jawatan pm trus cilaka prangai.. sial btul..

  11. Putera Arjuna

    Lau tanya nt mesti dia kata saya x ingat…sambil senyum2 terpaksa.

  12. Nicola Ventola

    Nak Tanya..
    Ini kira jual negara ke China ke tidak?
    Saja Tanya….
    ???Kah kah kah

  13. EiJam Mohd

    ohhh saya lupa dah ada kebaikkan..???

  14. Mohamedkamaludin Abdrashid

    TANGONGLAH SEGALA KEGAGLAN JANJIMU DI-DUNIA DAN AKHIRAT NANTI.

  15. Debob Debob

    Bapak Setan nama nya dia lupa apa yg dia buat tp Bapak Setan.igt apa yg dia fikir demi ank dan kroni nya

  16. Anuar Ibrahim

    Benda dah terjadi…tun cuba betulkan untuk untung negara…

  17. Mohd Zakri HJ Ahmad

    Kan dia ni seorang yg bijak,,,pandai dan berani….demi utk kebahagiaan msia…. jilat…jilat…kohok sendiri….

  18. Harm Ka

    Madey mampos ler kau tertelan kereta proton tu…aamiin..

  19. Bro Aziz

    Panjang umur tak semestinya di ikuti dgn kesempurnaan akal . Bertindak ‘ bermain politik ‘ di negara China setelah terdesak menarik perlaburan

  20. Khairuddin Noordin

    Aku bukan setakat maaf kan tun malah dh ampun kan dosa2 dia sbb tun pelupa…tun melayu yg mudah lupa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...