Rakyat akan terus dibodohkan oleh Pakatan Harapan

Cerita Najib dan 1MDB mesti di teruskn oleh rejim Pakatan Harapan.

Lepas satu kes satu kes lagi.

Ianya supaya rakyat tidak bertanya mana pergi semua duit rakyat hasil penjualan aset melebihi RM40 bilion.

Pakatan Harapan tidak dapat menjawab secara jelas kemana pergi wang hutang baru negara RM130 bilion jika hutang itu tidak di bayar sekalipun.

Ia juga untuk menutup kelemahan pentadbiran kerajaan Pakatan Harapan.

Rakyay bak kata orang putih “penny wise pound foolish” di bodohkan dengan tajuk beli jam.

Berbilion ringgit duit rakyat lesap tidak di tanya, mereka lupa tanya hanya sebab disuap dengan tajuk sensasi untuk membasuh minda.

Sedangkan ada orang beli Buggati boat, Zonda dan jet.

Itu lah sebabnya kerajaan yang menggugurkan kes rasuah puak sendiri terpaksa mewayangkan rakyat dgn kisah 1MDB dan Najib, ianya merupakan selimut untuk menutup kisah penyelewengan secara halus yabh lebih besar.

Buka mata esok tau-tau rancangan Felda milik mak bapak korang dah jadi milik kroni.

Nak balik kampung pun tau-tau lebuh raya yang dilalui sudah menjadi milik kroni.

Nak naik penerbangan MAS pun nanti sudah oranh lain punya.

Korang dapat apa? Oh dapat sendawa kenyang baca Najib beli jam untuk Rosmah.

Najib tak guna duit rakyat buat bangunan logo R tanda cinta.