Ratu Naga kaki fitnah #pakdin.my

Kasihan jururawat di dalam video yang diviralkan oleh Ratu Naga ini. Ratu Naga telah memfitnah video pendidikan seks untuk golongan berisiko menghidap HIV sebagai video UMNO.

Hasilnya, macai2 pembangkang telah memaki hamun dan memfitnah jururawat yang tidak bersalah ini.

Beliau amat tertekan dan menghubungi saya. Saya syorkan beliau mesej Ratu Naga dan jelaskan keadaan sebenar dan pohon dipadamkan posting tersebut.

Jururawat tersebut telahpun mesej Ratu Naga namun mesej tersebut tidak dihiraukan. Posting fitnah tersebut kekal terpampang dengan segala komen yang mengecam jururawat ini dibiarkan begitu saja.

Sewajarnya bila empunya diri tampil menjelaskan keadaan sepatutnya Ratu Naga sepatutnya mohon maaf dan padamkan saja posting tersebut kerana ia melibatkan maruah dan nama baik serta gangguan psikologi kepada seorang wanita Muslimah yang tidak bersalah. Tetapi Ratu Naga tidak berbuat demikian entah mengapa.
Mungkin yakin kulitnya kalis api neraka agaknya.

Kerana tidak tahan dengan tohmahan, wanita tersebut telah membuat laporan polis.
Beliau memohon saya untuk menjelaskan perkara sebenar bagi membersihkan namanya yang hanya menjalankan tugas mendidik masyarakat. Beliau juga sedang mempertimbangkan mengambil tindakan undang2.

Marilah kita semua menolak politik sampah dan fitnah seperti ini.

DARK
https://facebook.com/permalink.php?story_fbid=169141343731936&id=100019082137159

#RATU_NAGA_KAKI_FITNAH

Berkaitan