RUU 355: Demokrasi Hanya Jika Ianya Berpihak Kepada DAP

Media China melaporkan Lim Guan Eng berkata, DAP membenarkan “Hudud” yang akan dibentangkan di Dewan Undangan Negeri Selangor pada tahun 2014 adalah kerana “Demokrasi” tetapi pembentangan RUU355 di Parlimen baru-baru ini adalah “permainan politik”.

Hari ini, beliau berkata, parti-parti komponen BN mesti bertanggungjawab kerana membenarkan RUU355 dibentangkan.

Begitulah muka tidak tahu malu dan hipokrit talam dua muka Lim Guan Eng dan DAP.

LSS.

—-

Rujukan:

http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/guan-eng-bn-components-must-bear-full-responsibility-over-ruu355-tabling

6 Replies to “RUU 355: Demokrasi Hanya Jika Ianya Berpihak Kepada DAP

  1. Banyak kenangan pahit yg tidak dapat kita lupakan sejak pendatang2 kafir harbi diberikan tempat menumpang di negara ini hingga kini mereka menjadi semakin biadab dan mahu pula merampas hak ketuanan Islam dan Melayu. Kafir harbi pengganas komunis bandar dogs and pigs tidak akan senang selagi ketuanan Islam dan Melayu tidak dapat mereka kuasai dan selagi tuntutan mereka utk dapatkan kesamaan hak pribumi tidak disetarakan dgn hak pendatang tidak terlaksana, selagi agama Islam tidak disamakan haknya dgn agama2 lain dan selagi mereka tidak boleh jadi Mufti, PM, Sultan dan Agong dan selagi rumah2 ibadat mereka tidak boleh didirikan sama banyak dgn masjid dan musalah umat Islam hinggakan mereka mahukan pelaksanaan amal ibadah dan hukum2 Islam dibuat menurut kehendak dan kemahuan mereka. Ingatlah bahawa pendatang2 kafir harbi ini diberikan hak menumpang dan hidup selesa di negara ini atas ehsan para penduduk Melayu, pribumi dan sultan2 serta raja2 Melayu tetapi kini mereka lupa janji utk menghormati persetujuan utk menghormati hak ketuanan Islam dan Melayu di Persekutuan Tanah Melayu ini. Hanya segelintir daripada mereka yg tahu menghormati hak tuan rumah hingga boleh dikira berapa ramai drp mereka yg boleh bertutur Bahasa Malaysia dgn fasih dan baik. Tragedi 13 Mei berlaku kerana kebiadaban dan sikap kurang ajar kafir2 harbi ini dan kelemahan kita terlalu bermurah hati terima tamu menumpang di negara ini. Di negara lain spt Filipina, Thailand, Vietnam, Australia dan Indonesia rakyat telah mula resah dgn perbuatan biadab pendatang2 kafir harbi yg tidak tahu mengenang budi ini. Bukalah mata dan minda agar kita tidak menang sorak tapi negara tergadai. Masa depan anak cucu bergantung kpd kesungguhan kita mempertahankan hak kedaulatan dan ketuanan Islam serta Melayu di negara ini. Waspadalah dan bersiagalah sebelum terlambat. Salam.

  2. Banyak kenangan pahit yg tidak dapat kita lupakan sejak pendatang2 kafir harbi diberikan tempat menumpang di negara ini hingga kini mereka menjadi semakin biadab dan mahu pula merampas hak ketuanan Islam dan Melayu. Kafir harbi pengganas komunis bandar dogs and pigs tidak akan senang selagi ketuanan Islam dan Melayu tidak dapat mereka kuasai dan selagi tuntutan mereka utk dapatkan kesamaan hak pribumi tidak disetarakan dgn hak pendatang tidak terlaksana, selagi agama Islam tidak disamakan haknya dgn agama2 lain dan selagi mereka tidak boleh jadi Mufti, PM, Sultan dan Agong dan selagi rumah2 ibadat mereka tidak boleh didirikan sama banyak dgn masjid dan musalah umat Islam hinggakan mereka mahukan pelaksanaan amal ibadah dan hukum2 Islam dibuat menurut kehendak dan kemahuan mereka. Ingatlah bahawa pendatang2 kafir harbi ini diberikan hak menumpang dan hidup selesa di negara ini atas ehsan para penduduk Melayu, pribumi dan sultan2 serta raja2 Melayu tetapi kini mereka lupa janji utk menghormati persetujuan utk menghormati hak ketuanan Islam dan Melayu di Persekutuan Tanah Melayu ini. Hanya segelintir daripada mereka yg tahu menghormati hak tuan rumah hingga boleh dikira berapa ramai drp mereka yg boleh bertutur Bahasa Malaysia dgn fasih dan baik. Tragedi 13 Mei berlaku kerana kebiadaban dan sikap kurang ajar kafir2 harbi ini dan kelemahan kita terlalu bermurah hati terima tamu menumpang di negara ini. Di negara lain spt Filipina, Thailand, Vietnam, Australia dan Indonesia rakyat telah mula resah dgn perbuatan biadab pendatang2 kafir harbi yg tidak tahu mengenang budi ini. Bukalah mata dan minda agar kita tidak menang sorak tapi negara tergadai. Masa depan anak cucu bergantung kpd kesungguhan kita mempertahankan hak kedaulatan dan ketuanan Islam serta Melayu di negara ini. Waspadalah dan bersiagalah sebelum terlambat. Salam.

  3. Facebook Comments