Loading...
Home / :: BLOG :: / Terpandai antara yang bodoh dalam Pakatan Harapan DAP

Terpandai antara yang bodoh dalam Pakatan Harapan DAP

Tahu tak sebab apa Lim Gone Eng dan boneka dia Mahathir tidak mahu tukar menteri PhDAP yg bermasalah?

Sebelum ini Waytaya Moorthy yang di desak letak jawatan oleh rakyat pun dua orang ini tak nak layan .

Kemudian Maslee dan diikuti oleh Mujahid dan terkini Marzuki.

Kawan saya senior bloggers kata menteri menteri yang di sebut nama di atas itu adalah yang ‘terpandai dari semua yang bodoh’ dalam PhDAP.

‘Cleverest amongst the stupidest.’

 
Jadi jika di tukar maka PH akan tumbang dan runtuh sebab tak ada dalam stok PhDAP orang yang lebih pandai dari mereka ini.

Jadi jika yang terpandai dari yang terbodoh ni pun gagal dan merapu apa lagi yang dalam stok yang semua lagi bodoh dari mereka itu kata kawan saya.

Rujukan:
http://pakdin.my/ijazah-palsu

(Visited 371 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

8 comments

  1. Molani Sajono

    DALAM PERSEKUTUAN TANAH MELAYU ADA PERLEMBAGAAN NEGARA MALAYSIA…
    TAPI MP HINDRAF DAP PH SUDAH LANGGAR PERLEMBAGAAN NEGARA…
    TIADA TINDAKAN SEHINGGA SEKARANG…
    LICIK…
    RAKYAT BERI SUBSIDI PADA PH…
    SEPATUTNYA PH BERI SUBSIDI PADA RAKYAT…
    PH MENCURI DAN MENIPU RAKYAT MALAYSIA…
    LEVEL MENTERI2 MELAYU PH HANYALAH …DINDA KANDA SAJA
    …HAMPEH…
    INI KES ADIB PUN TAK BOLEH HANDLE….
    MENTERI BUKAN MELAYU PH AMBIL KESEMPATAN PADA KEBODOHAN DAN KELALAIAN MENTERI MELAYU PH DENGAN MENCURI DAN MENIPU RAKYAT MALAYSIA…

    ALOR SETAR: Raja Muda Kedah, Tengku Sarafudin Badlishah Sultan Sallehuddin mahu kematian anggota bomba, Allahyarham Muhammad Adib Mohd Kassim diberikan keadilan sewajarnya.

    Cnp…

    ‘Maafkan kami, Adib’ dikala kamu bertarung nyawa kami org melayu hanya dinasihat utk sabar2…..ketika kamu dipukul oleh geng2 india dikuil….kami org melayu dinasihatkn sabar2….dinasihatakn juga kepada kami….org melayu ada kawan dgn india…kwn aku byk india baik2…..tpi org india dikuil tidak hiraukn semua tu….mereka terus membelasah kamu hanya kerana kamu MELAYU!!!……maafkan kami adib….kamu dipijak….kami org melayu masih dgn sikap sabar2…….kamu hilang nyawa!!!…..org melayu masih disuruh sabar2 sbb ada org melayu berkwn dgn india…ya allah sdgkn ketika mereka membelasaha kamu mereka tidak hiraukan perkara ni…..maafkan kami adib…..kami kaum majoriti yg lemah sehingga begitu mudah dipijak oleh minoriti dimalaysia…..
    #JANGANSALAHKANANGGOTAKESELAMATANNEGARA
    #JUSTICE4ADIB

  2. Yussaini Abas Abas

    Mereka suka kekalkn orang yg ada masaalah supaya blh ikut telunjuk mereka….

  3. Rahim Ishak

    tun M have limited choice..the good person are outside party…

  4. Mohsir Aman

    Oooo jadi menteri2 phaprak yg terpandai tahap dia bawah dari org terbodoh la.
    #konpiusaku#

  5. Khairuddin Ali

    Rakyat pandai menteri ph bodoh, tak lama ph runtuh…

  6. Wan Rizal

    Itu pun sama dsn sudah kena tipu sama itu cina jhoo low sebab skandal 1mdb…itu cina tara kenal itu dsn kaaaa…atau dsn tara kenal itu cina jhoo low kaaaaa…eloklah penyamun berkawan dgn perompak..boleh jadi kawan…PENINGLAHHHHH…..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...