Update setakat jam 1500 HKR #KL112 #pakdin.my

image

Update setakat jam 1500.
1. Dalam Stadium Merdeka – 32,000
2. Luar stadium merdeka & kawasan sekitar – 7,000
Jumlah keseluruhan – 39,000
Antara pemimpin yg hadir – DSAI,DR. WAN AZIZAH, MAT SABU, NURUL IZZAH, TIAN CHUA, AZMIN ALI, CHEGU BAD, Dato MAFUZ OMAR, Datuk Seri NIZAR JAMALUDDIN, Dr. MICHAEL JEYAKUMAR, ELIZABETH WONG,HUSAM MUSA, SALAHUDDIN AYUB, TAN SENG GIAW, Dato’ CHUA JUI MENG, Hj. ISHAK SURIN, DSAI, Datuk NIK AZIZ, LIM GUAN ENG, KARPAL SINGH, LIM KIT SIANG, GOBINDH SINGH DEO..

Sabah. HRK telah tamat lbk jam 1500. Peserta mulai beredar

 

HKR112 ; Penganjur Dakwa 200 Ribu Hadir

Masih nak tegakkan benang yang basah, masih nak tunjuk bongkak yang menggunung dan masih kekalkan sifat munafik semulajadi. Penganjur yang di ketuai Mat Sabu kekal malah menegaskan bahawa yang datang masuk ke Stadium Merdeka sekarang ialah seramai 200 Ribu orang.
MI letakkan gambar ini yang di ambil tepat jam 2 petang yang menunjukkan jumlah peserta demo haram dalam stadium.
Sebelum ini, MI ada meletakkan gambar dari sudut yang lebih luas skop lensa kamera di SINI dan anda boleh lihat sendiri, inikah yang didakwa Mat Sabu 200 Ribu manusia yang hadir termasuk kanak-kanak ?
MI akan berkampung di sini hingga jam 8 malam dan akan terus up date gambar terbaru dan anda bakal jadi juri dan hakim, siapa menipu siapa dan untuk apa mereka menipu ada juga MI dedahkan di SINI.

Berkaitan