[Video] Inikah kualiti menteri Malaysia dibawah #KERAjaanTomato? #pakdin.my

#MalaysiaMemilih #MalaysiaBaru baru

1. Soalan yg ditanya oleh Wee Ka Siong sangat relevan. Negara perlukan sistem pengangkutan yang efisyen untuk menjadi sebuah negara maju. Apakah perancangan kerajaan agar melihat negara memiliki sebuah sistem pengangkutan yang terbaik dunia. Adakah dengan membina nasional car yg ke tiga membantu?

2. Malang sekali, Khalid tidak menjawab soalan. Dia hanya menyalahkan Wee Ka Siong kerana bertanyakan soalan yang panjang. Menurut beliau, tak perlu meleret sampai ke PM yg inginkan kereta ke 3 negara.

3. Saya tonton video ini. 5 minit 43 saat panjangnya.
WKS tanya hanya 1 minit 27 saat. Yang si Khalid merepek 4 minit 16 saat. Lebih teruk, apa yg dia merepekkan tu langsung tidak menjawab soalan WKS. Tiada jawapan. Yang dia buat.. bla bla bla.. he he he he.. bla bla bla…

4. Khalid marah bila WKS kaitkan PM. Katanya tiada keperluan. Walaupun dirasakan ada significantnya. Yang dia kaitkan dengan abang dia boleh pulak? Langsung tak ada sangkut paut dengan persoalan yg ditanya.

5. Lebih pelik, Malaysiakini menulis : Wee Ka Siong kena sekolah dengan Khalid Samad. Link : https://m.kinitv.com/video/63709O8

6. Yang sepatutnyanya, MK tulis adalah : Khalid ni tak pergi sekolah ka dulu?

7. Percayalah, apabila individu itu lebih gemar menyerang secara personal seseorang apabila ditanya soalan, itulah tandanya dia tidak mempunyai jawapan.

Wee Ka Siong.. you winnn.

Menteri Wilayah bodoh.. Menteri bodoh lahir dari hasil tangan pengundi yang bodoh..

……………


……………..
Lihat video:
https://youtu.be/bvgsLJrNX7A

……………..

https://pakdin.my/tag/pengangkutan-awam

Berkaitan