32 C
Kuala Lumpur
Wednesday, October 28, 2020

Video Kedua Anwar Ibrahim Di Bangkok


..

Anwar memang seorang yang dikenali licik dalam segala tindakannya termasik dalam soalyang membabitkan aktiviti tidak bermoral. Kalauketahuan sekalu pun beliau licik dalam menafikan perbuatan serong mahupun sonsangnya. Dalam kes liwat terbarunya bilamana buki didalam mahkamah hampir 99.9% boleh membabitkan kesalahan terhadap beliau, persoalan mati pucuk berjaya menimbulkan keraguan membawa kepada pembebasan.

Benarkah Anwar ‘mati pucuk’?

Video ‘chinadoll’ yang menyaksikan perlakuan seks Anwar bersama chinadoll dikatakan 99.9% tulin dan itu memang Anwar kata Johari Abdul rakan karib beliau.

Adakah orang yang matipucuk akibat slipdisk mampu melakukan adengan seperti didalam video berkenaan?


Macamnana Anwar boleh terkantoi sedangkan beliau seorang yang licik dan memang berhati2 dalam setiap aktivitinya?

Beliau dikatakan memiliki alat anti-spy hidden camera detector selain sentiasa memastikan hubungan sulit dilakukan dalam keadaan cahaya yang minima dengan membuka sedikit langsir bilik. Lampu akan dipadamkan keseluruhannya dan untuk tujuan itu switch pada ELCB yang biasa terdapat didalam bilik hotel yang terletak didalam bilik air atau disebelah atas almari pakaian akan dimatikan.

Anwar mungkin lupa ada spycam yang boleh melepasi dari dikesan dan bilik apartment tiada ELCB berasingan bagi setiap bilik. Sebab itulah infrared camera khas digunakan kerana ianya tidak dapat dikesan oleh anty-spy hidden camera detector dan boleh merakam didalam gelap.

Mini Infra Red camera (wired) mampu mengambil imej video dalam betul berwarna sekiranya cukup pencahayaan (daylight) dan berubah akan mengambil imej video dalam bentu monochrome sekiranya cahaya tidak mencukupi.


Hanya wired spy-videocam hitam putih yang mampu mengambil gambar sehingga kepada keadaan cahaya paling malap.

Tidak ada lagi teknologi yang mampu mengambil imej video pada cahaya dibawah 0.05Lux (1 Lux lebihkurang bersamaan cahaya sebatang lilin).

Spy-cam detector seperti didalam gambar ini mampu mengesan ‘wireless’ spy camera pada frekuassi 100-3GHZ tetapi tidak akan mampu untuk mengesan ‘wired’ infrared camera yang frekuensinya terlalu lemah iaitu 16KHz.

 Dari penerangan diatas tidak berapa lama lagi kita akan dapat melihat siri kedua video seks yang melibat Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat. Video yang dirakam secara sembunyi di sebuah hotel terkenal Kota Bangkok juga dirakam dalam bentuk infrared (hitam putih).


Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatul kekatil jua. Kita tunggu kemunculan video tersebut..

Bolehkan Anwar menafikan pada masa dan tarikh seperti pada video tersebut Anwar berada diluar Bangkok?

 

Berita Berkaitan

Keputusan MKT UMNO semalam termasuk juga salah satu cadangan saya – Najib

Sebagai salah seorang Ahli Parlimen UMNO, saya bawa tiga cadangan dalam meeting semalam kerana...

[Video] Sebarang keputusan adalah keputusan parti, parti yang akan buat keputusan – Najib

Perbincangan telah pun diadakan mengenai situasi semasa. Pelbagai pandangan diutarakan. Penelitian akan dibuat oleh Majlis Tertinggi. Nasihat...

Tak perlu isytihar darurat, kata Agong

Yang di-Pertuan Agong, Sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah berkata, tiada keperluan mengisytiharkan darurat di...

Siapa penumpang helikopter?

Kehadiran sebuah helikopter yang mendarat di pekarangan Istana Negara, di sini, menimbulkan tanda tanya...

Komen

..

Keputusan MKT UMNO semalam termasuk juga salah satu cadangan saya – Najib

Sebagai salah seorang Ahli Parlimen UMNO, saya bawa tiga cadangan dalam meeting semalam kerana itulah tujuan kami bertemu. Ia adalah untuk berbincang dan menentukan hala...
993PeminatSuka
4,664PengikutMengikut
3,360PengikutMengikut
13,700PelangganLanggan