Video Kedua Anwar Ibrahim Di Bangkok


..

Anwar memang seorang yang dikenali licik dalam segala tindakannya termasik dalam soalyang membabitkan aktiviti tidak bermoral. Kalauketahuan sekalu pun beliau licik dalam menafikan perbuatan serong mahupun sonsangnya. Dalam kes liwat terbarunya bilamana buki didalam mahkamah hampir 99.9% boleh membabitkan kesalahan terhadap beliau, persoalan mati pucuk berjaya menimbulkan keraguan membawa kepada pembebasan.

Benarkah Anwar ‘mati pucuk’?

Video ‘chinadoll’ yang menyaksikan perlakuan seks Anwar bersama chinadoll dikatakan 99.9% tulin dan itu memang Anwar kata Johari Abdul rakan karib beliau.

Adakah orang yang matipucuk akibat slipdisk mampu melakukan adengan seperti didalam video berkenaan?

Macamnana Anwar boleh terkantoi sedangkan beliau seorang yang licik dan memang berhati2 dalam setiap aktivitinya?

Beliau dikatakan memiliki alat anti-spy hidden camera detector selain sentiasa memastikan hubungan sulit dilakukan dalam keadaan cahaya yang minima dengan membuka sedikit langsir bilik. Lampu akan dipadamkan keseluruhannya dan untuk tujuan itu switch pada ELCB yang biasa terdapat didalam bilik hotel yang terletak didalam bilik air atau disebelah atas almari pakaian akan dimatikan.

Anwar mungkin lupa ada spycam yang boleh melepasi dari dikesan dan bilik apartment tiada ELCB berasingan bagi setiap bilik. Sebab itulah infrared camera khas digunakan kerana ianya tidak dapat dikesan oleh anty-spy hidden camera detector dan boleh merakam didalam gelap.

Mini Infra Red camera (wired) mampu mengambil imej video dalam betul berwarna sekiranya cukup pencahayaan (daylight) dan berubah akan mengambil imej video dalam bentu monochrome sekiranya cahaya tidak mencukupi.

Hanya wired spy-videocam hitam putih yang mampu mengambil gambar sehingga kepada keadaan cahaya paling malap.

Tidak ada lagi teknologi yang mampu mengambil imej video pada cahaya dibawah 0.05Lux (1 Lux lebihkurang bersamaan cahaya sebatang lilin).

Spy-cam detector seperti didalam gambar ini mampu mengesan ‘wireless’ spy camera pada frekuassi 100-3GHZ tetapi tidak akan mampu untuk mengesan ‘wired’ infrared camera yang frekuensinya terlalu lemah iaitu 16KHz.

 Dari penerangan diatas tidak berapa lama lagi kita akan dapat melihat siri kedua video seks yang melibat Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat. Video yang dirakam secara sembunyi di sebuah hotel terkenal Kota Bangkok juga dirakam dalam bentuk infrared (hitam putih).

Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatul kekatil jua. Kita tunggu kemunculan video tersebut..

Bolehkan Anwar menafikan pada masa dan tarikh seperti pada video tersebut Anwar berada diluar Bangkok?

 

1 komen

  1. Comments

    comments

  2. Saya amati kes video lucah DSAI ini memang satu konspirasi cukup jahat. Jika saudara mara kita difitnah begitu, apa perasaan anda ye ??. Ingatlah jika perkara ni tidak benar, apa balasan orang yang merancang fitnah tersebut termasuk anda yang menyokong tak tentu fasal. Kita jangan sibuk sangat, ini mainan politik semata-mata. Cuba fikir baik-baik, mana orang besar yang sanggup dirakam video seks nya. Filem Mission Imposisible pernah ditayangkan di Malaysia dahulu dan macam2 rupa manusia yang boleh dibuat melalui topeng plastik. Para pemfitnah dan anda yang menyokong membabi buta ni nak kemana ye jika PKR dapat jadi pemerintah di Malaysia nanti ye. Jangan jadi ANJING BURUAN SUDAH LAH …. Kita ikuti PRU 13 ni, siapa yang BENAR, Siapa yang SALAH. Itu lebih baik. ANDA JANGAN LUPA MENGUNDI SUDAHLAH…

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini