[Video] Kit Siang Kena Halau, Signal Rakyat Tolak Pemimpin “Chipsmore”


https://youtu.be/yvcTxCZsmkc

Dah nak PRU baru nak tayang muka! Lagi tak tahu malu dah kena halau penduduk, menggelupur tuduh UMNO punya kerja. Hello uncle Kit Siang, sudah tak ada modal kah?

Insiden penduduk halau lu orang di Bakar Batu, Johor Bahru tak ada sorang pun pakai baju UMNO/BN. Penduduk sendiri yang halau sebab lu orang sebab datang tak dijemput. Patut uncle kena study lagi dengan parti cap bunga (konon hero melayu tu) macam mana adat masuk tempat orang.

Insiden kena halau tu sebenarnya signal jelas rakyat tolak parti rasis DAP. Penduduk tak mahu pemimpin “chipsmore”, kejap ada kejap hilang. Sebab tu bila you masuk kampung memang kena maki la jawabnya!

Di “hari raya” ini, uncle Kit Siang patut “bersyukur” kena halau pakai mulut je. Kalau kena batang penyapu atau kena baling telur kat muka, baru tahu “ini makan dia”!

#PakatanProDAP
#TolakPakatanPRU14

4 Replies to “[Video] Kit Siang Kena Halau, Signal Rakyat Tolak Pemimpin “Chipsmore”

  1. Facebook Comments