Home / :: BLOG :: / [Video] Luahan perasaan Kesatuan-kesatuan Cina Pulau Pinang terhadap Lim Guan Eng

[Video] Luahan perasaan Kesatuan-kesatuan Cina Pulau Pinang terhadap Lim Guan Eng


https://youtu.be/RT8GtacB3dA

Pendapat peribadi dan pengalaman sebelum PRU 13, bukan boleh percaya sangat keluhan kelab atau kesatuan Cina.

Mereka bermain reverse psikologi dan menjaga kepentingan perniagaan dan ‘kegiatan’ mereka.

Dengar boleh, nak percaya entah lah.. Cuba tengok bahasa tubuh dan mata semasa dua bercakap.

Dengan orang yang bermain wayang, kita wayangkan je balik.

Dia je boleh main wayang bangsawan?

____________

EXCLUSIVE: Dato Patrick Ooi meluahkan apa yang dialami oleh Kesatuan-kesatuan cina Pulau Pinang angkara ketua menteri kesayangan mamu. Rupa rupanya ada masalah besar diantara 83 persatuan cina dan Guan Eng.

Mari kita dengar luahan,penjelasan dan pesanan Dato Patrick kepada Guan Eng.

#changepenangback
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=157845071437313&id=100016354632645

(Visited 8 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Check Also

Hamzah Zainuddin mengaku menjadi broker 36 Ahli Parlimen BN melompat

Hamzah Zainuddin mengesahkan beliau adalah broker 36 ahli Parlimen BN menandatangi surat menyokong Mahathir sebagai …

14 comments

  1. Ahmad Ibrahim

    Tak kan nak lepaskan apa yg dah dapat, tengok di s3latan, macam mana buruk pun tetap undi sebangsa, kita aje yg suka berpecah…….

  2. Ahmed Baqthiar Mat Saad

    No problem… memang akan ada yg setuju and yg tak setuju… mengundi nanti ikut majoriti…. sapa dapat majoriti dia menang…

  3. Mohammad Hanis Mohd Fazin

    Cakap Melayu pon tak betul pon adoi nya pun.. Hhahahha…..

  4. Jasni Jaafar

    Wayang opera cina tongsan jae tu..macam singapok la..macam mana susah pun mereka undi kaum mereka juga..

  5. Amer Husin

    Jgn percaya mulut je manis

  6. Shariff Ibrahim

    Dengaq blh percaya jangan…

  7. Rauzan Adnan

    cina tk blh diprcayai….wayang lbih

  8. Rizq Addin

    Kesatuan yang tak boleh dipercayai… nanti CM ajak minum “kopi” sure tetap sokong CM…!

  9. Ramzy Ramz

    Klu bab kaum Dia, Mmg xleh caya. Confirm sokong kaum Depa je

  10. Jaafar Bakar Apai

    Dap tdak memrintah dgn betul ambil gerskkan atau mca memerintsh smula p pinang

  11. Jaafar Bakar Apai

    Dap tdak memrintah dgn betul ambil gerskkan atau mca memerintsh smula p pinang

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: