[Video] Mahathir jadi ‘kera sumbang’ di TBS Najib disambut meriah di Parlimen Mahathir, Langkawi #pakdin.my

Tular di media sosial video rakaman Perdana Menteri, Mahathir Mohamed yang juga Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) dilihat sedang berlegar-legar di sekitar TBS yang kononnya untuk meninjau sistem Jualan Tiket Berpusat (CTS) yang diguna pakai di stesen itu.

Kehadiran beliau bersama dengan rombongannya berlegar-legar di kesibukan penumpang yang mahu pulang ke kampung sempena Tahun Baru Cina nya tidak di endah kan. Tiada yang teruja untuk mendekati beliau.

Mahathir terpaksa berlakon mengambil gambar atau video rakaman keadaan di sana dengan telefon bimbitnya.

LIHAT video:
https://youtu.be/nCVQGUymZGo

Dihujung rakaman video, Mahathir terpaksa menaiki salah satu bas ekpress bagi menunjukkan yang rakyat dekat dengannya.

Namun begitu rakyat masih tidak mempedulikannya, walaupun ketika itu Mahathir berada terlalu hampir dengan mereka.

LIHAT video:
https://youtu.be/tfvREAjkeHw

Saja nak bagitahu Tun Mahathir. TBS ni adalah idea DS Najib Razak

TBS ni diwujudkan semasa pemerintahan Najib Razak bagi menggantikan Hentian Puduraya tinggalan Mahathir yang amat teruk lagi daif.

Video di bawah ini pula adalah rakaman sambutan yang diterima oleh bekas perdana menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi hari ini.

Sambutan dari rakyat yang luar biasa di lapangan terbang tanpa sebarang hebahan, walaupun di situ adalah kawasan Parlimen yang diwakili oleh Mahathir.

Sambutan hebat tersebut mengejutkan penyokong parti PPBM milik Mahathir di sana sehingga memaksa mereka membuat laporan polis dengan alasan yang tidak menasabah terhadap kehadiran Najib yang mahu bercuti di sana.

LIHAT video:
https://youtu.be/v5g3CNf6Yg8

Anda nilaikanlah sendiri.

#MaluApaBossKu
#MahathirYangKesipuan

Berkaitan