Home / :: BLOG :: / [Video] Ops Lalang berulang semula selepas 31 tahun oleh rejim yang sama – Isham Jalil

[Video] Ops Lalang berulang semula selepas 31 tahun oleh rejim yang sama – Isham Jalil

#SolidaritiPresidenUMNO

Sedutan ucapan dari saudara Isham Jalil di himpunan #SolidaritiPresidenUMNO yang berlangsung di SPRM Putrajaya 18 Oktober 2018.

LIHAT video:
https://youtu.be/FS0oRXPVgqU

(Visited 21 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

12 comments

  1. Zahar Sharif

    Tebas semuanya, haramjadah kepalabapakdia selama ini makan hasil haram, kau kayaraya rakyat kecil pun kau beban dengan gst

  2. Shamsul Bahri Nordin

    Kalau betul menyamun, sumbat je pengkhianat negara ni… kalau kat negara cina, tembak terus

  3. Azizan Hj Othman

    Aku Rasa admin ni pun elok Di angkut. Dah cukup byk buat fitnah

  4. Ayob Abd Majid

    Zahid terima cek bernilai 6juta dari chew ben ben, chew CEO data sonic, yg menerima project dari kdn untuk cip , berjumlah 318.75 juta. Zahid hamidi ialah Presiden umno parti pembela orang melayu.. bagi tender kat cine, bila kena tangkap suruh orang melayu sokong bela dia,

  5. Mike Goh

    Hahahaha..Ni panggil ops lalang? Belalang dua tiga ekor je baru. Belum lagi.

  6. Zainal Jaa

    Ramai lalang Dan Pak belalang belang terbongkar