Home / :: BLOG :: / [Video] #PRKDUNSungaiKandis: Lokman Noor Adam menganjing calon PKR berdepan

[Video] #PRKDUNSungaiKandis: Lokman Noor Adam menganjing calon PKR berdepan

#FaktaBukanAuta #ManifestoBukanJanji #UndiBN

Lihat video Calon Barisan Nasional, Lokman Noor Adam bersemuka dengan calon Pakatan Harapan bagi Pilihanraya Kecil DUN Sungai Kandis.

……………..


……………..
Lihat video:
https://youtu.be/PfD9CIKeeko
……………..
http://pakdin.my/tag/prk-sungai-kandis

(Visited 17 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

17 comments

  1. Mawar Biru

    SG. KANDIS
    KEMPEN PH DI UBAH.
    “KEMPEN BERBISIK”
    TAK ADA CKP SOAL GST, TOL FREE, HARGA BARANG MURAH, MINYAK MURAH.

  2. Mawar Biru

    Guru tahfiz pon kaki penipu,, nampak terdesak sangat dah puak ph ni mengelabah takut kalah latu,, itulah bila dah bersama parti kencing rakyat n menjadi kuda tunggangan dap harbi guru tahfiz pon boleh berubah menjadi bapak penipu,” kata Kamal Ariffn di ruangan komen Facebook Sinar Online

  3. Zarina Zainal

    BN punya org x denya menganjing orang….jgn nak fitnah orang. x baik….

  4. Mawar Biru

    Bisik bisik pun kita hasut jom.
    Boleh tak jika dikatakan pelaksanaan fitnah, hasut, tipu ptptn, janji palsu Manifesto itu sebagai satu takdir…?
    Munafik + dajjal

  5. Aniza AF

    peruntukan untuk sekolah2 tahfiz sudah ditarik. mcm mana pulak boleh letak seorang pengusaha tahfiz sebagai wakil PH. aduhhh kesian jadi mangsa keadaan.

  6. Mawar Biru

    Bisik2 je nnt BN dengar

    Boleh tak jika PH katakan pelaksanaan fitnah, hasut, tipu ptptn, janji palsu Manifesto itu sebagai satu takdir…?

    Munafik + dajjal tu

  7. Shahdone Sallehuddean

    Ini baru gentle, haaaa,and lgi satu min dia xnganjing pon, dia tunjuk semangat bekempen yg profesional, tindakan yg matang,

  8. Ismail Rizalman

    Jgn terkejut….ph offer minyak RM1 kalau ph menang…..

  9. Wan Aziz

    terbaik dto lokman.
    tgk calun pkr macan ada nyakit cacing je.

  10. Fazil

    Npak sgt perbezaan puak ph dan org2 umno..puak ph org2 nya jenis x waras..cara bercakap ego lbh kurang siuman berbanding org umno guna logik akal dan fikiran yg sebenar harus di terima pakai juga bermoral berbudi bahasa pun kematangan dlm kepimpinan..umno juga la pemerintahan paling terbaik dlm malaysia..contoh terbaik dari serata dunia..tahniah..umno sentiasa di sanubari buat rakyat tercinta..

  11. Remmy Rahim

    Jangan menang sorak kampong tergadai…

  12. Hj Borhan

    JANGAN KAMU PILIH BN PEMBANGKANG DIDIIBATATKAN SEPERTI ANJING MENYALAK BUKIT BUKIT TIDAK AKAN RUNTUH PILIH PH KERAJAAN HAHAHA

  13. Yusof Wazir

    org BN mcm ni ke yg ahli2 pas nk agung2kn…tuturkata pun asik nk maki bangsa islam sendiri…jgn asik kata ana tahu..ana tahu..je

  14. AtOq Olin

    Knp calon ph sggup diprmainkn? Apakah krn brsgka baik atau tiada pengalamn spk terajg pol neg terutama oleh umno kaki fitnah & rasis? Yg pegg bendera keadiln pun boleh serta tepuk tgn kpd ucapn tin kosong. Aduhaiii…! Calon ph diapit sekeliling oleh kaki fitnh. Mn penyokong & penasihat keadilan? DSAI & Kak Wan tolong beri perhatian.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.