Statistik Corona

Malaysia
2,442,224
Confirmed
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Malaysia
2,340,390
Recovered
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Malaysia
73,258
Active
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Malaysia
28,576
Deaths
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm

Malaysia

Malaysia
2,442,224
Confirmed
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Malaysia
2,340,390
Recovered
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Malaysia
28,576
Deaths
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm

Indonesia

Indonesia
4,241,090
Confirmed
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Indonesia
4,084,831
Recovered
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Indonesia
143,270
Deaths
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm

Thailand

Thailand
1,875,315
Confirmed
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Thailand
1,758,297
Recovered
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
Thailand
18,922
Deaths
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm

Global

All countries
245,328,542
Confirmed
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
All countries
220,685,795
Recovered
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm
All countries
4,979,668
Deaths
Updated on October 27, 2021 15:36 3:36 pm

[Video] Rayuan saman PKP mengarut..

Sakit tenat dia ni!

50% kalau bayar dalam 7 hari. Itu RM5000! 7 bulan pun belum tentu boleh dapat banyak itu Dol!

Tak puas hati isi borang lagi jumpa PKD. Tak puas hati pergi mana?

Tak payah pakai lawyer lah. Tak betul tu! Dia tu lawyer tak boleh pakai!
………….

SAYONARA IS GOODBYE.

Sejak boleh mengundi PRU tahun 1982, saya sentiasa undi kerajaan. Bengong lah undi pembangkang. Takkan nak undi parti kalah.

Kali ini goodbye lah!

Main diskaun pulak? Kompaun ini bukan soal diskaun. Ianya soal budibicara discretion dan hati perut. Temper justice with mercy.

Tak pakai pelitup muka dengan betul pun RM1500? Ingat duit itu bulu punai ke? Hari ini cabut minggu depan tumbuh balik? Try lah cabut nak tengok mata tu terbeliak macam mana.

Jangan lah gertak rakyat. Rakyat pun boleh gertak kerajaan. Apa sudah jadi dengan peruntukan undang2 yg membenarkan admonished and discharged? Kata compound [yg disalah tafsir dgn denda itu ] “tidak melebihi RM10,000”. Itu maknanya dari angka kosong sampai angka 10,000. Yg stop dekat angka 1500 itu kenapa?

Kalau nak jatuh pun biar lah isu antarabangsa sikit. Jatuh sebab isu kompaun ini tak ada kelas lah!
P.Ramlee kata Low Class!

Facebook Dato’ Shamsuddin Nawawi
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222305144651835&id=1663007664

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222305144651835&id=1663007664

Berkaitan

Melaka memilih

spot_img

PENAMAAN CALON: 8 NOV 2021
PENGUNDIAN AWAL: 18 NOV 2021
PENGUNDIAN: 20 NOV 2021