25 C
Kuala Lumpur
Sunday, January 24, 2021

Video: Satu Dunia Ketawakan Malaysia Kerana Mahathir

Bekas Pekerja Tun M Ugut akan bongkar rahsia Tun Mahathir

Abdul Hameed mengugut akan mendedahkan rahsia Tun Mahathir sekiranya Tun Mahathir campur tangan urusan pentadbiran Perdana Mentari Najib Tun Razak. Di fahamkan Abdul Hameed pernah berkhidmat bersama Tun M selama 22 tahun semasa Tun M menjadi Perdana Mentari Malaysia ke-4.

Berita Berkaitan

Komen

  1. Skang ni 1 dunia gelakkan najib and de geng yg bodoh!!! Nak nak plak kes 2.6billion…ahmad maslan je pecaya itu duit derma dr pak arab!kami rakyat x caya langsung

  2. Dalam sejarah dunia paling memalukan apabila PM menjemput seluruh dunia untuk majlis rasuah dunia,tgk2 tuan rumah yg takut,sembunyi tak menunjukkan diri dalam majlis rasuah..sebab apa..kwangkwangkwang..

  3. Admin pemakan dedak, tolong jawab bwh ni..betul ke x??
    Berkuatkuasa 1 Jan 2016:
    – Subsidi Beras Nasional Super Tempatan dengav n kadar hancur 15% (ST15/ S15) dimansuhkan (kuatkuasa 31 Dis 2015) dgn harga RM23.00 berbanding harga selepas subsidi RM17.50.
    – Pelupusan subsidi bil elektrik, yang dahulunya diperuntukkan sebanyak RM150 juta untuk golongan miskin bagi bil elektrik yang berjumlah kurang dari RM20.
    – Pelupusan subsidi minyak masak sebanyak RM950 juta yang pasti akan meningkatkan harga minyak masak (sawit). Kesannya sudah tentu amat besar ke atas harga makanan.
    – 5 buah konsesi tol akan termasuk PLUS akan menaikkan harga tol setelah lanjutan MOU yg berakhir 2018.
    – perkhidmatan ERL dari KL Sentral ke KLIA/KLIA2 akan dinaikan dari RM35 kpd RM55.
    – kenaikan tambang LRT dan Monorail sebanyak 102% dan 40% (kuatkuasa 2 Dis 2015).
    – kenaikan tambang KTM Komuter sebanyak 58%. kenaikan bermula dgn RM0.04/km sehingga max RM7.10/km (kuatkuasa 2 Dis 2015).
    – Pengurangan 95% peruntukan dlm Kumpulan Wang Amanah Pelajar Miskin (KWPM) drp RM200j kpd RM10j.
    – Pengurangan peruntukan Kementerian Pengajian Tinggi yg menyaksikan belanjawan dikurangkan sebanyak RM2.4b kpd RM13.378b. Jangkaan yuran pengajian akan meningkat dan biasiswa akan dikurangkan/hapus.

  4. Bodoh punya admin, klu ko pi oversea lebih ramai kenal Madey dr kenal si jibby yg penuh dgn skandal, lain kali cybertrooper UMNOBN minta duit dgn Jibby ckp nk buat research kat oversea 😛 dpt pi jln2 mkn angin 😀

  5. SATU DUNIA KENAL SIAPA MAHATHIR….
    KALAU SEBUT MALAYSIA…MESTI DIORANG AKAN TERPINGA….TAPI BILA SEBUT MAHATHIR… MEREKA AKAN TAHU DI MANA MALAYSIA…
    ITU KENYATAANNYA….

  6. Wakakakaka dah habis jilat kot dah tak da modal Cuba admin bodoh bangang Dlm dunia nie Ada berapa negera Dan berapa negeri utk setiap negara….??. Belajar pasal dunia dulu Pak cik oii baru Tgk depa gelak tak… Dunia tembak kapal kite tak Nak plak mengamuk mcm Tun kite …. Ang Nak cete pasal mengamuk ….

  7. Berdondang sayang bergumbira ria lah syaitan dan iblis krn ada makhluk suka mentertawakan org lain sambil mengaibkannya….lagi pula menghebahkannya kpd org lain. Taubat dan muhasabah lah…

  8. Dah sampai masenye aku unlike page bangang ni,page byk buat dosa ini la page nye,menjahanamkan sesame melayu n sesame islam ini la page nye,jgn kat padang masyar nti kelam kabot merangkak utk memohon maaf sudah la admin ye,as salam…..

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.