[Video] Siapa Yang Merakam “The MACC Tapes”?

Rakaman perbualan telefon diantara Najib Razak dengan beberapa orang dibuat oleh Bukit Aman. Selepas itu Bukit Aman telah menyerahkan rakaman tersebut kepada SPRM. Latheefa Koya pula membuat sidang akhbar untuk mengumumkan 9 rakaman tersebut dan telah memainkannya untuk santapan orang ramai. Lepas pada itu, SPRM telah buat laporan polis. KPN berkata polis akan siasat sumber rakaman itu. Oleh kerana mereka tidak boleh mengaku yang sumbernya adalah dari Bukit Aman, maka mereka akan kata rakaman itu datangnya dari DoJ USA dan yang merakamkannya ialah FBI

Comments

comments

1 komen

  1. KALAU DI KATAKAN RAKAMAN DI BUAT OLEH FBI – TUNJUK BUKTI DAN ADAKAN SATU LAGI SIDANG MEDIA YG AKAN DI HADIRI PARA WARTAWAN TERMASUK PARA WARTAWAN ASING.
    APA SEBABNYA KOYAK SEBARNYA RAKAMAN AUDIO ITU DLM SIDANG MEDIA EARLIER, TANPA MEMBERITAHU PARA WARTAWAN DALANG MANA YG RAKAMKAN DAN PERKENALKAN DALANG ITU. TIBA2 KOYAK MENYURUH PUAKNYA MEMBUKA SUARA AUDIO VIDEO ITU. PARA WARTAWAN BERFIKIR APA HALNYA CARA BEGINI SESEORANG KETUA AGENSI MEMPERLAKUKA NNYA. SEMACAM TERDESAK AMAT SI KOYA NI.

Comments are closed.