Friday - July 30, 2021 @ 15:58
POLITIKWikileaks: Pendedahan George Soros Dan Gerakan Anti Najib Lobi Amerika Tumbangkan Najib

Wikileaks: Pendedahan George Soros Dan Gerakan Anti Najib Lobi Amerika Tumbangkan Najib

20161028-soros-biayai-bersih

Tadi, MalaysiaKini memuatkan berita berkaitan Wikileaks telah mendedahkan e-mel rahsia bahawa George Soros dan Open Society Foundation (OSF) beliau bekerjasama dengan individu tertentu Malaysia untuk melobi Kerajaan Amerika Syarikat untuk memecat Najib.

http://www.globalresearch.ca/the-us-sponsored-protest-movement-in-malaysia/30588

George Soros yang digelar sebagai orang yang paling berkuasa di dunia, telah berjaya menggulingkan kerajaan dan menukar rejim di seluruh dunia.

Adalah penting untuk diambil perhatian bahawa Ambiga dan Maria Chin sebelum ini mengakui Bersih menerima wang daripada dua organisasi Amerika Syarikat – National Democratic Institute (NDI), yang menerima wang secara langsung dari National Endowment US for Democracy (NED) dan Open Society Institute (OSI) milik Soros.

laman web NED juga sebelum ini tercatat bahawa mereka telah secara langsung dibiayai BERSIH sebelum ini.

Berikut adalah satu artikel lama dari NGO yang berpangkalan di Kanada, Pusat Penyelidikan Globalisasi (CRG) – sebuah organisasi penyelidikan dan media bebas yang berpangkalan di Montreal. The CRG adalah sebuah pertubuhan bukan berasaskan keuntungan yang berdaftar di wilayah Quebec, Kanada.

http://www.globalresearch.ca/the-us-sponsored-protest-movement-in-malaysia/30588
 
https://pakdin.my/suaram-bersih-dibiayai-dana-zionis-yahudi/
https://pakdin.my/bersih-4-0-dibayangi-ned-soros/
https://pakdin.my/bersih-tidak-terima-dana-dari-ned-tapi-dari-ndi-apa-bezanya/
 

Berkaitan:

169 COMMENTS

  1. Semua bentuk ancaman sebegini, yang boleh meruntuh demokrasi kita atau menukar regim pemerintah, melalui wang atau idea, adalah sama impak nya seperti serangan militant pada negara kita. Terlebih lagi hasutan pada rakyat untuk menyokong politik jalanan dan bukannya politik berParlimen. Pada saya ianya ‘Treason’ atau pengkhianatan dan sudah sampai masanya untuk tindakan keras sebelum terus merebak dan bertukar corak kepada negara yang kucar kacir…

  2. selepas 1mdb jahanamkan malaysia dgn hutang berbillion pastu america plak nk jd hero dan umat mlayu tpaksa pertahankan najib spy malaysia x djajah… arghx! aku xtau nak wat ksimpulan apa. untung ko najib sbb blh joly duit negara pastu yg mlawan dkata barua america tp yg ikot ko dkata patriotic . ha ha

  3. Selagi ada rakyat yang sholeh dan sholeha..yang mengaminkan kesejahteraan Malaysia..in shaa Allah..Malaysia akan tetap dibawah lindunganNYA..aaminn3

    • Izad jururawat, ko x phm ke yang george soros n gerakan anti dsn lobi amerika supaya tumbng kn dsn.
      Ko kemas katil hospital lg baik drp ko lalak kat #fb dlm masa bertugas.

  4. Bershih,Suaram and Opposition made and financed by the Devil himself,Usa and Soros.This are serious matters and not to be taken lightly.External sources at work, financed to bring down and wrecked a legitimate State.Should declare war onto them .Internal terrorist at work,worst then ISIS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here