UtamaGAYA HIDUPBimbang Kesihatan Diri &...

Bimbang Kesihatan Diri & Tersayang? Lengkapi Kediaman Dengan Teknologi LG Yang Direka Khusus Untuk Ketenangan Minda Anda - pakdin.my

Tak perlu bersedih tak dapat pulang beraya di kampung halaman. Dalam situasi sekarang kita anggaplah bahawa semua ini satu ujian supaya kita kelak dapat berkumpul dalam persekitaran yang lebih sihat.

Memahami penjagaan kesihatan sangat penting pada waktu ini, LG melengkapkan rangkaian produknya bagi memenuhi keperluan harian pengguna. Kali ni kami nak kongsikan 7 produk terbaik LG, yang dapat memberikan korang ekosistem kesihatan terbaik!

Hidup Sihat Raya Gembira!

1. LG InstaView

Peti sejuk merupakan keperluan yang sangat penting yang berfungsi sebagai tempat penyimpanan makanan. Tapi tahukah korang, bahawa peti sejuk yang tidak di selenggara dan dijaga dengan baik juga boleh membahayakan makanan yang disimpan.

Namun tak perlu bimbang LG InstaViewdilengkapi Hygiene FRESH+™yang menapis udara dan menyingkirkan sehingga 99.999% bakteria yang terbentuk dan juga mengurangkan bau kurang sedap dalam peti sejuk.

Paling cool tentang peti sejuk ni, korang tak perlu buka untuk melihat isi di bahagian dalam, cuma perlu ketuk pintu peti dua kali dan lampu di bahagian dalam akan menyala.

2. LG AI DD™

Sekarang bila pulang saja daripada luar terus kena ganti baju bagi mengelak terbawa pulang virus yang tidak diingini. Tapi, korang pasti ke dengan kebersihan cucian mesin basuh?

LG hadir dengan mesin basuh yang dilengkapi teknologi pintar AI DD™yang memberikan lebih 18 peratusan pelindungan melalui pengesanan jenis dan berat pakaian, kemudian menyesuaikannya dengan jenis cucian.

Bukan itu saja, fungsi TurboWash™360? membantu mencuci pakaian hanya dalam masa 39 minit dengan 3D multi nozel tanpa menjejaskan pakaian. Paling best fungsi Steam,membantu penjagaan kebersihan dengan menyingkirkan 99.9 peratus penyebab allergi.

3. LG DUALCOOL/ LG PuriCare™ Air Purifier/LG PuriCare™ Water Purifier

Cuaca yang tidak menentu sekarang, menjadikan pendingin hawa satu keperluan di rumah. Tapi tanpa pengudaraan yang sempurna bagaimana nak memastikan udara yang dihirup tu segar?

Tak perlu bimbang LG DUALCOOL dilengkapi dengan Plasmaster™ IonizerPLUS, ia mempunyai 3 juta ion yang mampu menyingkirkan zarah mikroskopik yang melalui pendingin hawa.

Manakala LG PuriCare™ Air Purifier membantu menyingkirkan alahan udara dengan membersihkan udara dan menukarkannya kepada udara segar.

Kalau korang daripada luar, kemudian nak sejukkan rumah dulu pun boleh, hanya menggunakan aplikasi LG ThinQ, korang boleh set fungsi peralatan di rumah hanya dengan telefon pintar je, sampai rumah boleh terus landing atas sofa.

Lengkapkan juga penjagaan kesihatan korang dengan LG PuriCare™ Water Purifier, menggunakan sistem penyaringan air 3 peringkat, ia membantu membersihkan air minuman daripada bahan tercemar serta logam berat yang berbahaya.

4. LG TONEFree/OLED TV/ Sound Bars

Memandangkan kita semua berkemungkinan tidak dibenarkan merentas negeri lagi, korang kalau nak dengar lagu raya sambil layan perasaan gunalah LG TONEFree. Bukan sekadar design yang sleek dengan fungsi hingar bunyi.

Malah bekas pengecasnya mempunyai fungsi UVnano yang mampu membunuh sehingga 99.9 peratus bakteria semasa dicas.

Tidak lengkap rumah tanpa sebuah televisyen, nikmati waktu keluarga dengan pengalaman menonton OLED TV. Pancaran sinar biru yang rendah membantu memberi keselesaan kepada mata ketika menonton.

Resolusi 4K juga memberikan korang satu kepuasan menonton rancangan kegemaran sama ada sukan atau filem.

Tapi tak bestlah menonton televisyen tanpa bunyi sistem suara yang padu. Jadi apa kata padankan OLED TV korang dengan Sound Bars. Bunyinya yang jelas dan mantap memberikan korang rasa seperti di stadium atau menonton wayang.

Promosi Raya LG, Macam Ni Baru Terasa Raya!

LG Mix and Match

Siapa cakap nak beli barangan elektronik memerlukan kos yang tinggi? Korang belilah semasa promosi. Mulai sekarang sehingga 31 Mei 2021, LG menawarkan promosi pembelian yang confirm menguntungkan korang.

Antaranya ada Hygiene Exclusive Deals di mana dengan pembelian barangan LG korang boleh dapat PERCUMA atau purchase with purchase LG Puricare™ Air Purifier. Bukan itu saja, korang juga boleh dapat rebat tunai sehingga RM1,000 secara kredit e-wallet Touch n’ Go tau (pembelian barangan LG terpilih).

Tawaran paling menarik ialah mix and match, di mana kalau korang beli 2 produk LG atau lebih, korang boleh menikmati rebat tunai extra sehingga RM500 secara kredit e-wallet Touch n’ Go .

Amacam korang tertarik tak dengan tawaran ni? Semua ni dan banyak lagi korang boleh nikmati hanya dengan LG. Lindungi diri korang dan kekal selamat hanya dengan LG.

Maklumat lanjut mengenai promosi yang ditawarkan korang boleh klik di SINI.

Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Berkaitan

Baca Juga

[VIDEO] 2 Wanita di tembak di Narathiwat, 1 maut dan 1 cedera

Seorang wanita maut ditembak ketika menunggang motosikal manakala serang lagi mengalami kecederaan. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162109/

[VIDEO] Kerajaan Malaysia menang lawan ‘waris’ Sultan Sulu – Azalina

Hasil daripada tindakan Malaysia itu, Mahkamah Sepanyol yang melantik Dr. Stampa telah membatalkan pelantikannya secara retrospektif dan ‘preliminary award’ yang dikeluarkan oleh beliau di Madrid. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162090/ https://youtu.be/9gbidNLGZ-s

[VIDEO] MKT UMNO tentukan tarikh pemilihan parti pada Jumaat

Mesyuarat MKT adalah untuk memutuskan tarikh sebelum 19 Mei itu, bila tarikh mesyuarat cawangan, bahagian dan pemilihan yang dibuat (serentak) dalam tarikh itu BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162080 https://youtu.be/xmwvGGOOgWY

[VIDEO] Feri Mersing – Tioman di badai ombak besar

Viral video feri dari Mersing ke Tioman terumbang ambing dilanda ombak. Alhamdulillah feri tu dah selamat berlabuh di jeti Tioman. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162068 https://youtu.be/agaMpX65_60 https://youtu.be/mlhOM1_qPhQ

[VIDEO] Batu Pahat daerah terbaharu terjejas banjir, mangsa melonjak kepada 3,612 orang

Jumlah mangsa banjir di Johor terus melonjak kepada 3,612 orang setakat 8 pagi ini berbanding 2,912 orang yang dicatatkan pada 12 tengah malam BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162059 https://youtu.be/uQ0D13ZlstU

Rumah Rakit Uda Sungai Lebam hanyut

Difahamkan tiada pengunjung yang menyewa rumah rakit berkenaan ketika kejadian. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162049 https://youtu.be/9BNvuoiOv18

[VIDEO] Isu Islamofobia di Sweden antara akan dibincangkan dengan Brunei – Zambry

Menteri Luar Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir membincangkan perkara berkenaan bersama rakan sejawatnya di Brunei, Erywan Mohd Yusof. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162036 https://youtu.be/ZoAoMi6CwpI

[VIDEO] Anak ikan paus terdampar di Kuala Baram

Operasi menyelamat telah dijalankan oleh pasukan bomba dengan bantuan orang awam dan menolak anak ikan paus tersebut ke kawasan yang lebih dalam. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162026

[VIDEO] Kelibat harimau dilihat di Taman Bernam Baru, Tanjung Malim

PERHILITAN Perak mengesahkan, pihaknya menerima aduan berhubung kelibat harimau yang dilihat menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di Taman Bernam Baru, Tanjung Malim. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162019 .................

[VIDEO] ‘Sedekah’, ‘komisyen’ melunakkan rasuah, kata Anwar

“Dulu ‘komisyen’ okay, rasuah tak okay. Sekarang ada pula ‘sedekah’. “Sedekah untuk amal jariah okay, tapi ‘sedekah’ untuk dapat undi pilihan raya – rasuah.” BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162009

[VIDEO] ‘Kalau dia sedekah, kalau kita rasuah’, Zahid sindir Hadi

Semalam, Hadi mempertahankan pemberian wang menerusi bantuan diberikan kerajaan Terengganu beberapa hari sebelum PRU15. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/161999

[VIDEO] Aliran Kenderaan Meningkat, Trafik Perlahan Di Lebuh Raya Utama

Aliran trafik di Lebuhraya Utara Selatan dilaporkan perlahan melibatkan kedua-dua arah selatan dan utara. https://pakdin.my/161988