UtamaGAYA HIDUPPandang Pertama Samsung A32...

Pandang Pertama Samsung A32 5G, Warna Trendy & Susunan Kamera Yang Menonjol! - pakdin.my

Baru-baru ini, Samsung telah melancarkan 3 model mid-range yang dikenali sebagai Galaxy A32, A52 dan A72. Bagi pengemar setia Android seperti admin, pelancaran model Samsung sentiasa dinantikan kerana Samsung merupakan jenama yang sentiasa menambah baik fungsi telefon pintarnya walaupun hanya telefon kelas pertengahan.

Paling best kali ini, admin diberi peluang untuk memiliki model A32. Terima kasih Samsung! Jom join pandang pertama A32 5G dan ketahui apakah ciri yang paling menonjol yang dimiliki telefon pintar ni.

Ada charger tak?

Ni soalan yang biasa diterima bagi setiap pengeluaran telefon sekarang, korang tak perlu risau Galaxy A32 5G masih lagi dibekalkan dengan palam dan kabel pengecas.

Kapasiti bateri untuk A32 5G juga agak besar iaitu 5000mAh. Untuk gamers dan yang suka merakam foto dengan telefon pintar ini semestinya ciri yang sangat ons untuk korang.

Galaxy A32 turut dilengkapi dengan kebijaksaan AI yang mampu mengesan dan adjust penggunaan telefon korang untuk penjimatan bateri. Admin perasan juga yang model ni dilengkapi pengecasan yang pantas, tak perlu tunggu lama untuk tunggu full bateri.

Susunan kamera yang menonjol

Selalunya, hanya telefon pintar kategori flagship je yang akan hadir dengan gaya terbaik. Tapi tidak bagi Samsung, kemasan belakang Galaxy A32 5G seperti gelas, mengingatkan admin dengan Galaxy S10.

Kedudukan kamera di penjuru kanan juga membantu untuk mengambil gambar mengikut aras mata. Tak sangka pula untuk Galaxy A32, ia dilengkapi dengan 4 kamera dibahagian belakang (main, ultra wide, depth, macro) dengan kamera utama 48MP dan kamera hadapan 13MP. Kalau tangkap gambar confirm cun dan jelas.

Skrin 6.5 inci, puas nak tengok K-drama!

Sekarang kalau boleh semua benda nak dibuat menggunakan telefon pintar, bukan sekadar untuk bertukar pesanan atau melayari sosial media. Malah ia turut menjadi medium untuk berniaga dan juga teman menonton drama, lagi-lagi yang suka layan drama Korea.

Tersedia dengan skrin 6.5-inch FHD dan Super AMOLED Infinity-U Display, Samsung GalaxyA32 5G pastinya memberikan korang kepuasan menggunakannya. Skrin yang lebih luas, tengok drama dan main games memang layan!

Harga mampu milik dengan 4 warna pilihan warna menawan

Samsung Galaxy A32 5G hadir dengan 4 pilihan warna yang menawan iaitu Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue dan Awesome Violet. Semua memang cantiklah!

Dijual pada harga RM1,099 (RM1,199 untuk 5G) Galaxy A32 adalah telefon pintar wajib dimiliki bagi korang yang pentingkan gaya dengan kualiti kamera terbaik.

Maklumat lanjut mengenai siri Galaxy A32 5G ini, korang boleh layari laman web rasmi Samsung di SINI. Sebelum tu nak pesan, jangan lupa  untuk ikuti perincian spesifikasi dan pengalaman admin menggunakan telefon pintar ni. Stay tuned tau!

Berkaitan

Baca Juga

[VIDEO] 2 Wanita di tembak di Narathiwat, 1 maut dan 1 cedera

Seorang wanita maut ditembak ketika menunggang motosikal manakala serang lagi mengalami kecederaan. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162109/

[VIDEO] Kerajaan Malaysia menang lawan ‘waris’ Sultan Sulu – Azalina

Hasil daripada tindakan Malaysia itu, Mahkamah Sepanyol yang melantik Dr. Stampa telah membatalkan pelantikannya secara retrospektif dan ‘preliminary award’ yang dikeluarkan oleh beliau di Madrid. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162090/ https://youtu.be/9gbidNLGZ-s

[VIDEO] MKT UMNO tentukan tarikh pemilihan parti pada Jumaat

Mesyuarat MKT adalah untuk memutuskan tarikh sebelum 19 Mei itu, bila tarikh mesyuarat cawangan, bahagian dan pemilihan yang dibuat (serentak) dalam tarikh itu BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162080 https://youtu.be/xmwvGGOOgWY

[VIDEO] Feri Mersing – Tioman di badai ombak besar

Viral video feri dari Mersing ke Tioman terumbang ambing dilanda ombak. Alhamdulillah feri tu dah selamat berlabuh di jeti Tioman. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162068 https://youtu.be/agaMpX65_60 https://youtu.be/mlhOM1_qPhQ

[VIDEO] Batu Pahat daerah terbaharu terjejas banjir, mangsa melonjak kepada 3,612 orang

Jumlah mangsa banjir di Johor terus melonjak kepada 3,612 orang setakat 8 pagi ini berbanding 2,912 orang yang dicatatkan pada 12 tengah malam BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162059 https://youtu.be/uQ0D13ZlstU

Rumah Rakit Uda Sungai Lebam hanyut

Difahamkan tiada pengunjung yang menyewa rumah rakit berkenaan ketika kejadian. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162049 https://youtu.be/9BNvuoiOv18

[VIDEO] Isu Islamofobia di Sweden antara akan dibincangkan dengan Brunei – Zambry

Menteri Luar Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir membincangkan perkara berkenaan bersama rakan sejawatnya di Brunei, Erywan Mohd Yusof. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162036 https://youtu.be/ZoAoMi6CwpI

[VIDEO] Anak ikan paus terdampar di Kuala Baram

Operasi menyelamat telah dijalankan oleh pasukan bomba dengan bantuan orang awam dan menolak anak ikan paus tersebut ke kawasan yang lebih dalam. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162026

[VIDEO] Kelibat harimau dilihat di Taman Bernam Baru, Tanjung Malim

PERHILITAN Perak mengesahkan, pihaknya menerima aduan berhubung kelibat harimau yang dilihat menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di Taman Bernam Baru, Tanjung Malim. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162019 .................

[VIDEO] ‘Sedekah’, ‘komisyen’ melunakkan rasuah, kata Anwar

“Dulu ‘komisyen’ okay, rasuah tak okay. Sekarang ada pula ‘sedekah’. “Sedekah untuk amal jariah okay, tapi ‘sedekah’ untuk dapat undi pilihan raya – rasuah.” BACA seterusnya di: https://pakdin.my/162009

[VIDEO] ‘Kalau dia sedekah, kalau kita rasuah’, Zahid sindir Hadi

Semalam, Hadi mempertahankan pemberian wang menerusi bantuan diberikan kerajaan Terengganu beberapa hari sebelum PRU15. BACA seterusnya di: https://pakdin.my/161999

[VIDEO] Aliran Kenderaan Meningkat, Trafik Perlahan Di Lebuh Raya Utama

Aliran trafik di Lebuhraya Utara Selatan dilaporkan perlahan melibatkan kedua-dua arah selatan dan utara. https://pakdin.my/161988